Leje Autocamper Belgien

Lej af Autocamper Belgien – Autocamper udlejning Belgien

Leje autocamper billig online i Belgien og spar!

[slideshow id=1]Autocamper udlejning i Belgien. Søg hos flere udlejere på én gang og find det bedste tilbud blandt mange. Ferie i en lejet autocamperer den behageligste og mest fleksible ferieform du kan vælge. Autocamper tilværelsen er den ultimative frihed. Med over 60.000 tilfredse kunder, har vi erfaring for at sikre dig kvalitet autocamper leje og en ferie fri for besvær.

Søg og sammenlign online priser på autocamper leje i Tyskland.

Leje af autocamper i Belgien. Det lille land har en meget forskellig geografi. Her finder du alt fra flade sletter til middelhøje bjerge. Belgien har også store jordbrugs- og skovarealer. Flandern og Vallonien skiller sig også ud fra hinanden når det gælder naturen. Man kan dele områderne ind i to dele: De lave områder af Belgien tilhører Flandern og de højere områder befinder store dele af Vallonien sig

Vejene:

Vejstandarden er generelt god. Tilpas dog altid farten efter vejrforholdene.
Der skal betales vejgebyr ved Liefenshoek-tunnelen som går under Schelde (nord for Antwerpen). Dette er den eneste tunnel i Belgien hvor man skal betale gebyr. På de belgiske veje er meget lastvognstrafik.
Fartsgrænsen på motorvejene er 120 km/t, landeveje 90 km/t og i byer og bymæssig bebyggelse 50 km/t
Promillegrænsen er 0,5

Klima

Belgien har et tempereret kystklima. For hele Belgien er juli og august de varmeste måneder mens januar og februar er de koldeste. Mellem de forskellige områder findes der dog store forskelle. Vejret kan desuden være meget afvekslende. Man skelner mellem 3 forskellige vejrtyper: Langs kysten er der et ægte kystklima med varme somre og milde vintre. Belgiens klima er et udpræget tempereret kystklima med sommertemperaturer omkring 17-18 °C, vintertemperaturer omkring 2-3 °C og rigelig nedbør på alle årstider. I Ardennerne er temperaturerne lavere og nedbøren større. I det centrale Belgien finder man delvist kystklima, men vejret her bliver ikke i lige så stor grad påvirket af havet, og af den grund er temperaturforskellene lidt større her end langs kysten. I Ardennerbjergene øst for Maas og Sambre har man et såkadlt kontinentalklima og her finder man de største temperaturforskelle mellem sommer og vinter. Da området ligger så højt bliver somrene ikke så varme som i resten af Belgien. Vinteren i Ardennene er som regel lang og kold.

Hovedstaden Bruxelles er også EU hovedstad med en stor multietnisk sammensætning ikke mindst på grund af de mange europæiske og internationale institutioner og organisationer, som har kontorer i Bruxelles. Belgien er, skønt i geografisk forstand et af Europas mindste lande, blandt de største historisk og kulturelt. Ustandselig forbløffes man over den rigdom landet ejer, først og fremmest kunstnerisk, idet der i så godt som hver by findes museer, kirke etc., med værdier af ufattelig skønhed og kostbarhed.leje autocamper belgien

leje autocamper Belgien

leje autocamper Brussels

leje autocamper Bruxelles

Autocamper leje Bruxelles | Autocamper Bruxelles | Autocamper Brussels | Autocamper udlejning Bruxelles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.