Leje Autocamper Portugal

Lej af Autocamper Portugal – Autocamper udlejning Portugal

Leje autocamper billig online i Portugal og spar!

[slideshow id=1]Søg autocamper i Portugal med var søgemaskinen til billig udlejning. Søgemaskinen søger priser hos mange autocamper udlejningsselskaber og finder den billigste pris. Du vælger selv prisen og størrelsen på autocamper når du bestiller.  Med over 100.000 tilfredse kunder, har vi erfaring for at sikre dig kvalitet autocamper leje og en ferie fri for besvær.

Sammenlign online priser på autocamper leje i Portugal

Rejser til Portugal og leje autocamper du får både tryghed og kvalitet for pengene. Portugal har i årtier været et af de mest populære autocamper rejsemål i Europa, ikke mindst på grund af landets afvekslende natur og det behagelige klima. Desuden ligger priserne stadig på et rimeligt niveau. I Portugal byder naturen på høje bjerge, dybe dale, egeskove, olivenlunde, blomstrende enge samt pinje-, mandel- og figentræer. Kysten er kantet af gyldne strande, og overalt ligger der charmerende byer.

Vejafgifter på motorveje
Der er betaling for kørsel på motorvejene i Portugal. På nogle kan man betale med kontanter eller kreditkort, men på visse strækninger er der indført elektronisk betaling, der betyder, at køretøjer registreres automatisk ved indkørsel på disse vejstrækninger.

Tollcard
Et tollcard er et forudbetalt betalingskort, som bl.a. kan købes på Easy Tolls velkomststeder, på posthuse samt servicestationer og turistkontorer i Portugal og Spanien. Det fås til 5, 10, 20 og 40 euro.

Du kan også bestille Tollcard her: http://www.tollcard.pt/fetcwcm/wcmservlet/en/home/index.html

portugal autocamper leje

Leje af Autocamper i Faro

Leje af Autocamper på Faro Airport

Leje af Autocamper i Porto

Leje af Autocamper på Porto Airport

Leje af Autocamper i Lisbon

Leje af Autocamper på Lisbon Flyplass

Leje af Autocamper São Miguel

Autocamper udlejning Faro airport | Autocamper udlejning Faro | Autocamper udlejning Porto | Autocamper udlejning Porto airport | Autocamper udlejning Lisbon airport | Autocamper udlejning Lisbon | Autocamper udlejning São Miguel

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.