Leje Autocamper Schweiz

Leje Autocamper‎ Schweiz – Autocamper udlejning Schweiz

Billig autocamper leje i Zürich, Schweiz

[slideshow id=1]Autocamper udlejning i Zürich, Schweiz. Søg hos flere udlejere på én gang og find det bedste tilbud blandt mange.  Med over 60.000 tilfredse kunder, har vi erfaring for at sikre dig kvalitet autocamper leje og en ferie fri for besvær.

Søg og sammenlign online priser på autocamper leje i Zürich, Schweiz.

Schweiz er verdenskendt for den smukke natur og er oplagt til autocamper ferie. Schweiz hovedstad Bern er en charmerende gammel by fyldt med klassiske eksempler på både tysk, fransk og schweizisk arkitektur.  I Zürich har man muligheden for at kombinere kosmopolitisk byliv og oplevelser i den natur, der er helt tæt på. Omgivet af sneklædte bjergtinder ligger Zürich i den nordlige ende af Zürichsøen, Zürichsee, som lokker med sit klare vand og sine søbade. Der er udsigt til Zürichsøen forskellige steder rundt omkring i Zürich. Den eneste bro, der krydser søen (med undtagelse af Seedamm langt mod syd), er Quaibrücke. Broen har Zürichsøen på sydsiden og Limmatfloden på nordsiden. Geneve rummer en mængde idylliske parker, som til lyden af rindende springvand og intim koncertmusik vil danne en perfekt baggrund for en afslappende tur i den til tider ret hektiske by. Ferie i en lejet autocamperer den behageligste og mest fleksible ferieform du kan vælge. Autocamper tilværelsen er den ultimative frihed. I vores søgemaskine kan du bestille og sammenligne den leje autocamper som passer bedst til dit behov. Du vælger selv prisen og størrelsen på autocamper når du bestiller. Book din næste leje autocamper i Zürich, Schweiz.

Klima i Schweiz
Vejret i Schweiz er ikke helt så stabilt som i Middelhavslandene. Vejret nord for alperne er som i det nordlige Europa, måske lidt mildere, mere tørt og mindre blæsende. I bjergene kan vejret skifte hurtigt og selv i juli kan man i højderne opleve snevejr. Et særkende ved klimaet i Schweiz er den varme vind (Föhn) der findes i bjergområder. Når luften presses op over alpekarmen og ned på den anden side med heftige vindstød, opvarmes den og der opstår den varme luft der er karakteristisk for Föhn-vejret. Luften bliver klar med en utrolig sigtbarhed. En del personer reagerer dog negativt på disse atmosfæriske trykforandringer med hovedpine og pirrelighed.

Veje
Schweiz har gode veje og et veludviklet netværk af veje op i bjergene, som er både skæve og spændende oplevelse. I Schweiz skal du betale vejafgift i form af en motorvejsvignette for at køre på motor- og motortrafikveje. Desuden skal du betale for at køre igennem nogle tunneller.

Hastighedsbegrænsinger

Motorhomes op til 3,5 t
I bymæssig bebyggelse 50 km/t.
På landeveje 80 km/t.
På motorveje 120 km/t.

Motorhomes over 3,5 t
I bymæssig bebyggelse 50 km/t.
På landeveje 80 km/t.
På motorveje 100 km/t. autocamper leje Sviets

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.