Autocamper stellplads Danmark

Autocamper stellpladser og overnatningspladser i Danmark

Autocamper stellplads Danmark

Autocamperpladser og stellpladser. På dansk kalder vi det stellpladser og i bund og grund er der tale om en meget simpel overnatningsplads for autocampere. Når du rejser i en autocamper, har du tit ikke brug for så mange faciliteter, som normalt udbydes på en campingplads og kan du nøjes med mindre, er der masser af penge at spare ved at vælge camperpladser eller stellpladser.autocamper Autocamper stellpladser denmark

Autocamper stellplads og overnatningspladser.

Stellplatz-danmark.dk
Dansk Autoamperforening driver hjemmesiden stellplatz-danmark.dk, hvor du kan finde mange forskellige autocamperpladser i Danmark. Camperpladserne består af bondegårde, havne, parkeringspladser, campingpladser..

Camper-parkering.dk
camper-parkering.dk finder du masser af forskellige overnatningspladser for autocampere. Overnatning i din camper kan fx ske på havne, bynære p-pladser, bondegårde, kroer, naturpladser, hos private firmaer og ved seværdigheder.

Quickstop Camping
Der betyder at man kan ankomme i autocampere tidligst kl. 20.00 og skal være ude igen senest kl. 10.00. Ordningen kan både være indenfor og udenfor bommen, men dog på campingpladsens areal. Når man benytter QuickStop ordningen får man en tryg og sikker nattesøvn.dag. Priserne varierer og gælder for 2 personer, excl. el. Se kortet over QuickStop campingpladser her

Camper-parkering.dk

Frie Campingpladser Danmark

Campingplasser-i-danmark.dk

GPS For Alle

Husbil parkering Denmark

Camperstop Europe
Camperstop Europe er en stor guide i bogform, med mere end 7000 overnatningasteder for autocampere i Europa. Hver camperplads i guiden vises med billede, faciliteter og information om interessante steder i nærheden. Du køber guiden for 25 €.

Bordatlas
Bordatlas er et tysk katalog i bogform med mere end 5000 camperpladser i hele Europa, dog med flest i Tyskland. Du kan købe Bordatlas for godt og vel 20 €, eller du kan købe adgang til deres online version for 10 € pr. år. Bordatlas findes også i en version til smartphones.

 

Top-platz pdf, Reisemobil stellplatze topPlatz 2013

Vis Bordatlas i et større kart

Linker:

stellplatz-danmark.dk

 

Se QUICKSTOP-katalog

Læs mere om QuickStop ordningen her

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.