Leje Autocamper Auckland Lufthavn

Leje Autocamper Auckland Lufthavn New Zealand

Autocamper udlejning Auckland Lufthavn, New Zealand.

Søgemaskinen søger priser hos national og international autocamper udlejningsselskaber i Auckland og finder den billigste pris. Priserne er mere fordelagtige end i Danmark.

Leje Autocamper Auckland Lufthavn

Leje Autocamper Auckland Lufthavn

Der er også oftest fri kilometer ved leje af autocamper i Auckland og New Zealand.

Sammenlign online priser på Leje Autocamper Auckland Lufthavn, New Zealand:

Leje Autocamper Auckland Lufthavn. Den største Lufthavn i New Zealand er Auckland Airport på Nordøen.
Fra Danmark er der ingen direkte flyruter til Auckland Lufthavn, men der er særdeles gode forbindelser mellem Auckland og australske lufthavne (Melbourne, Sydney, Brisbane m.fl.), og desuden flyver det nationale Air New Zealand fra London-Heathrow til Auckland Lufthavn (Auckland International Airport).

Auckland er New Zealands største by. Auckland ligger på en landtange ca. 2/3 oppe ad Nordøen og har med forstæder cirka 1,5 million indbyggere. Den blev grundlagt i 1840 og har fået sit navn efter George Eden, 1. jarl af Auckland.leje autocamper auckland new zealand

New Zealand

Whakarewarewa New Zealand er et fantastisk land, hvor der venter dig nogle af de største naturoplevelser du kan forestille dig. New Zealand ligger på den anden side af jorden og det er næsten ikke muligt at rejse længere væk. New Zealand er kendt for at være utrolig rent og naturskønt og tilbyder alt fra høje sneklædte bjerge, fossende floder, imponerende gletsjere, dybe fjorde, smukke søer, aktive vulkaner, spruttende gejsere, til flotte strande med svajende palmer, et fascinerende dyreliv og en meget venlig befolkning.

New Zealand er en stat beliggende i Stillehavet på den sydlige halvkugle, opkaldt efter den nederlandske provins Zeeland. Polynesiske nybyggere ankom til New Zealand omkring 1280 og etablerede den maorianske kultur. Det Maorianske navn “Aotearoa” bliver oversat med “Land of the long white cloud” (“Den lange hvide skys land”). Dette navn blev givet pga. den lange hvide sky polyneserne så i horisonten ved NZ, da de nærmede sig.

Autocamper udlejning New Zealand

Autocamper udlejning New Zealand

Autocampere og information

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.