Leje autocamper Houston Texas USA

Autocamper udlejning Houston, Texas

Leje Autocamper USA – Leje Autocamper Houston

Leje Autocamper Houston, USA. Nu kan du nemt og sikkert leje autocamper i Houston, USA. Vi finder den billigste autocamper til din autocamper ferie!

Autocamper udlejning Houston

Autocamper udlejning Houston

Ferie i en lejet autocamper er den behageligste og mest fleksible ferieform du kan vælge. Køreglæden i en autocamper er langt større end ved ferie med campingvogn, og alle faciliteter er hele tiden lige ved hånden! Alle autocamper er komfortabelt udstyret. De bliver overdraget rejseklar, du behøver kun at pakke dine personlige rejsegods over i autocamperen.

Leje af autocampere Houston og Houston airport,Texas

Houston International Airport. George Bush Interkontinentale Lufthavn, som er Houstons vigtigste lufthavn. Det er den 6. travleste lufthavn i USA, den 10. travleste lufthavn i Nordamerika og den 14. travleste lufthavn i verden målt på passagertrafik. Flyt til Houston lander også i William P. Hobby Lufthavn (HOU), der ligger i Houstons centrum. United Airlines har sit store knudepunkt i Houston Lufthavn, der alene for det flyselskab betjener 800 daglige afgange. Lufthavn ligger ca. 30 km. nord for byens centrum, i staten Texas. Forbindelsen til og fra lufthavnen er forholdsvis ligetil, idet tre store motorveje alle går forbi lufthavnen. U.S. Highway 59, Interstate 45 og betalingsmotorvejen Hardy.Leje autocamper Houston Texas USA
Leje autocamper Houston. Houston er Texas’ største by og USA’s fjerdestørste med over seks millioner indbyggere har denne sprudlende metropol – med museer af høj klasse, en musik- og kunstscene i evig udvikling, glimrende mad og den befriende og uhøjtidelige selvtillidLige som byens hjemstat, Texas, er det umuligt at definere Houston. Den blander de gamle sydlige stereotyper om gæstfrihed og cowboys.
Downtown Houston, som omfatter Historic District og Theater District, er hjemsted for en række Fortune 500selskaber, herunder nogle af de største energiselskaber i verden. Det er også hjemsted for Houston Ballet og Houston Symphony. West Loop er kendt fra høje ende af shopping komplekser, og er hjemsted for nogle af de velhavende og eksklusive kvarterer i byen. Hovedattraktionen i Houston er Space Center Houston, som er den offentligt tilgængelige del af NASA’s Lyndon B. Johnson Space Center. En kæmpe oplevelse for hele familien. Den hyggelige ø Galveston Island en lille times kørsel fra Houston er bestemt også en udflugt værd. Leje Autocamper USA

 

Kør selv i Houston, USA

Du skal naturligvis have dit kørekort med til Houston, som bl.a. skal fremvises, når du afhenter din udlejnings autocamper. Anskaff dig et internationalt kørekort, som nu udstedes på det lokale borgerservice kontor.

Fartgrænserne er noget lavere end vi er vant til. I de fleste stater er højest tilladte hastighed på motorveje 65 miles, svarende til 105 km/t.

De fleste udlejningsbiler kører på blyfri 95 oktan, men på de amerikanske tankstationer hedder dette Unleaded 87. Du kan også købe lidt dyrere benzinvarianter som Unleaded 89 eller Unleaded 93, svarende til blyfri 95 og blyfri 98

Alle autocamper er udstyret med: ferskvandstank, spildevandstank, varme, varmt vand, kemitoilet, bruser, køkken med gasblus, vaskekumme, køleskab (12v, 220v, og gas), køleskab, 12v indvendig belysning, cd, radio, gasflaske, strømkabel, adapter, vandslange, forbindingskasse, sikkerhedsvester, advarselstrekant, markise og klimaanlæg.

Autocamper udlejning USA:

Autocamper USA

Mere information:

Leje autocamper Houston Texas USA
Autocamper Houston,autocamper ferie Houston,autocamper udlejning Houston,Houston,Houston Airport,leje autocamper Houston,mobile home Houston,motorhome Houston,RV Houston,Motorhome rental Houston,campervan rental Houston,camper leje Houston,camper udlejning Houston,camping Houston,camping ferie Houston,leje af autocamper Houston,lejeautocamper Houston,leje autocamper Houston,leje autocamper i Houston,wohnmobil mieten Houston,Autocaravanas de alquiler en Houston,Autocaravanas Houston,alquiler Houston,Motorhomeferie Houston,leje motorhome Houston

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.