Tømmesteder for kemiske toiletter

Tømmesteder for kemiske toiletter i Danmark og Europa

Tømningssteder i Danmark til autocamper

Tømning af kemiske toiletter
Uanset fabrikatet er principperne de samme. Man har to beholdere, en øvre bestående af toiletsæde og kumme samt spulevand og spulevandstank og en nedre del til spildevandet, en såkaldt holdingtank. I processen åbner en luge fra toiletskålen hvorved spildevandet løber ned i holding tanken. Man tilsætter kemikalier dels i skyllevandet, dels i spildevandstanken. Dette er i korte træk principperne i et moderne campingtoilet.

De to beholdere kan adskilles, således at du kun behøver bære holdingtanken – og ikke hele dit camping toilet – op til tømmestedet. Der er udviklet så gode og effektive kemikalier i dag, at løsningen med et camping toilet er meget hygiejnisk og uden lugtgener af nogen art.

Der findes flere størrelser og farvenuancer og et enkelt camping toilet har endog batteridrevet, elektrisk pumpe til skyllevandet. Man anvender med fordel noget særligt toiletpapir, der opløses i vand og derved letter tømningen af holdingtanken.0

Tømmesteder for kemiske toiletter Danmark

Tømmesteder for kemiske toiletter i Norge og Europa 

Rastplatser med tömmningsstation i Sverige

carte2

 

Brug aldrig vognens vandslange eller vandhanen på pladsen til at rengøre kloakslangen. Det kan overføre livsfarlige bakterier! Brug istedet engangshandsker, når du skal have fat i toileten.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.