Autocamper udlejning Tyskland

Udlejning af Autocampere i Tyskland

Autocamper Ferie Tyskland – Leje autocamper‎ Tyskland

Leje af mobilhome i Tyskland – Spar tusinder af kroner på leje af autocamper i Tyskland

Billig ferie i lejet autocamper Tyskland.  Autocamper udlejning i Tyskland er blevet populært, fordi priserne er mere fordelagtige end i Danmark.  Priserne i Tyskland ligger ca, 20 % under det det koster at leje fra Danmark. I Sverige er priserne ca. 10 % under.Udlejning af Autocampere i Tyskland 3

Søg og sammenlign online priser på autocamper leje i Tyskland. I vores søgemaskine kan du bestille og sammenligne den leje autocamper som passer bedst til dit behov. Du vælger selv prisen og størrelsen på autocamper når du bestiller.

Autocamper udlejning i Tyskland er blevet populært, fordi priserne er mere fordelagtige end i Danmark.  Book din næste leje autocamper i Tykland fra et stort udvalg af by- eller lufthavnskontorer.

Ferie i en lejet autocamper er, uden sammenligning, den behageligste og mest fleksible ferieform du kan vælge. Køreglæden i en autocamper er langt større end ved ferie med campingvogn, og alle faciliteter er hele tiden lige ved hånden – Hvilket gør en time i kø på motorvejen til en mulighed for frokost, og det uden at skulle være nervøs for, om børnene kan holde sig til næste rasteplads.

Autocamper Kørekort
Stort set alle udlejningscampere er indregistreret til 3.500 kg totalvægt, og kan derfor køres med et almindeligt kørekort. Det gør, at næsten alle, der har et kørekort kan leje en autocamper. Alle som skal være chauffør på turen, skal være registreret på udlejningskontrakten. Vær også opmærksom på, at der er regler for hvor gammel man skal være, før man kan leje. Ved flere udlejere skal du være fyldt 24 år.

Lejeperioder
De fleste forhandlere har tre lejeperioder, hvor højsæsonen om sommeren er den dyreste. Mellem sæsonen er gerne det sene forår og tidlige efterår, og lavsæsonen resten af ugerne.
Vilkårene for lejen af autocamperne er næsten de samme hos de tyske og de danske udlejere. F.eks. er kaskoforsikringen inkluderet i prisen hos alle udlejerne i sammenligningen. De første cirka 2000 km er typisk uden beregning, mens prisen derudover oftest ligger på DKK 2,00 pr. km. Selvrisikoen svinger fra DKK 3500 til DKK 7000, og her placerer tyske udlejere sig i midterfeltet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.