Leje Autocamper Firenze Italien

Motorhome & autocamper udlejning Firenze

Autocamper Ferie Firenze Italien

Autocamper udlejning Firenze, Firenze International airport, Florence Airport, Peretola, Pisa International Airport

Autocamper udlejning i Firenze og Italien, Søgemaskinen søger priser hos autocamper udlejningsselskaber og finder den billigste pris. Hos Autocamper-leje.dk sammenligner vi alle tilgængelige autocamper udlejningsbureauer i Firenze og Italien så du altid kan finde den lejeautocamper, som dækker dit behov bedst. Reservér trygt og sikkert før afrejse, så du ikke får ubehagelige overraskelser senere.leje autocamper Rom

Du vælger selv prisen og størrelsen på autocamper når du bestiller. Det er meget populært at et autocamper og køre rundt i Italien. En autocamper i Italien giver dig frihed til at udforske og opleve landets fascinerende kultur og natur på egen hånd og du selv kan bestemme tempoet.

Prissammenligning på Autocamper i Firenze – Find autocamper udlejere hurtigt og let

Florens eller Firenze (den blomstrende) er hovedstaden i Toscana ved Arnofloden i Italien. I perioden 1865 til 1870 var byen også hovedstad for Kongeriget Italien. Firenze er en af Italiens mest charmerende byer. Byen blev sat på UNESCOs Verdensarvsliste tilbage i 1982. Det er ingen overraskelse, at millioner af turister farter til Firenze hvert år fir at nyde byens kulturelle og historiske arv. Leje Autocamper Firenze ItalienMens Firenze er omgivet af oliventræsklædte bjergsider og bølgende dalsænkninger, er selve byen fyldt med pittoreske huse, paladser, små torvepladser og imponerende kirker. Det tog 150 år at opføre domen, klædt i marmor, og den er stadig den fjerdestørste i verden. Byen Firenze har stadig en stor indflydelse på musik, arkitektur, madlavning og måde i hele verden, og det var fødested for mange historiske personer, inkl. Leonardo da Vinci, Botticelli, Michelangelo, Niccoló Machiavelli og mange andre.
De to største festivaler i Firenze er Festa del Patrono og Calcio Storico, der begge afholdes d. 24. juni. Under festivalerne spiller man fodboldkampe, hvor deltagerne er iklædt kostumer fra det 16. århundrede. Desuden kan man i juni opleve Italiens ældste musikfestival Maggio Musicale Fiorentino i Firenze.Leje Autocamper Firenze

Klima Firenze
Toscana består av forskjellig terreng, områder og landskap og både vær og temperatur varierer veldig fra sted til og sted. Men du kan være rimelig sikker på at juli og august er solfylte og varme. Normalt endrer situasjonen seg noe i slutten av august når det føste høstregnet pleier å falle, og temperaturene faller noe. September kan allikevel være veldig varm. Oktober er også en fin måned å besøke Toscana – blå himmel og byer som ikke er tettpakket med turister.
Bedste klimaperiode: April, maj, september, oktober
Alternativ periode: Marts (undtaget Venedig under karnevalet, og Milano i messeperioder), juni, november
Toscana har et typisk middelhavsklima med varme somre og milde men våde vintre samt en høj luftfugtighed året rundt.

Fly til Firenze
Aalborg-Firenze
Billund-Firenze
Bornholm-Firenze
Hamburg-Firenze
Karup-Firenze
København-Firenze
Århus-Firenze
Leje Autocamper Italien  Firenze

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.