Leje af Autocamper Madrid, Spanien

Autocamper udlejning Madrid Spanien

Leje af Autocamper i Madrid, Madrid Lufthavn, Madrid-Cuatro Vientos Airport, Madrid-Barajas Airport.

Autocamper Ferie Spanien – Madrid

At opleve Madrid og Spanien i autocamper er oplagt, og det er billigt. Med autocamper i Madrid får du en frihed til at se så meget at landet som du har lyst til, i dit helt eget tempo. Leje af Autocamper Madrid, Spanien

Søg autocamper i Madrid Spanien med var søgemaskinen til billig udlejning. Sammenlign online priser på autocamper leje i Madrid og Spanien.

autocamper Madrid

Madrid Barajas Lufthavn er Spaniens største og ligger blot 12 km fra hovedstaden. Med billeje hos Avis kommer du nemt fra lufthavnen og videre til hovedstaden eller resten af Spanien. Grundet Madrid lufthavnens massive travlhed er den blevet indstillet som en af Europas travleste lufthavne. Madrid lufthavnen (Barajas) bliver benyttet af store flyselskaber såsom American Airlines, Türkis Airlines og Iberia. Mange turister kredser om Madrids kulturskatte i indre by, men kører man lidt uden for byen, er det faktisk muligt at opleve ligeså flotte og spændende kulturelle skatte. Ønsker man at opleve hele Madrid og ikke mindst Spaniens kultur, anbefales det at besøge de attraktioner, der afviger en lille smule fra den indre by. Benyt dig af leje autocamper og sæt kursen ud af byen. På den måde vil du opleve ting som du slet ikke havde regnet med på forhånd.leje autocamper madrid (2)

Madrid, Spaniens hovedstad, er en kosmopolitisk storby med moderne infrastruktur. Byen er centrum for forretnings- og finansverdenen, statsforvaltningen og tjenesteydelser, som er kombineret med en enorm kultur- og kunstarv, der stammer fra århundreder af spændende historie. Madrid ligger strategisk placeret midt i det geografiske centrum af Den Iberiske Halvø i en højde af 646 meter over havets overflade. Byen har bevaret en af de store europæiske hovedstæders fineste historiske bykerner, der harmonisk er iblandet en moderne og bekvem infrastruktur. Store og velplejede parker og haver, som Retiro-parken, der tidligere var et sted til adspredelse for de spanske monarker, samt parkerne Casa de Campo og Juan Carlos I, giver den besøgende mulighed for at nyde solen, spadsere, ro på søerne eller fodre de små egern i en af Europas grønneste hovedstæder.

Oplevelser i Madrid
Madrid har nogle af verdens mest hippe restauranter, men byen kan desuden bryste sig af at have verdens ældste restaurant, nemlig El Botin. Ifølge Guinness’ rekordbog kan den dateres tilbage til 1725, og selveste Goya var opvasker der i sine unge dage, ligesom Hemingway var stamgæst på Botin.
Madrid er fuld af store og små designbutikker, for spansk design hører i til toppen af den internationale designverden. Navne som Jaime Hayon, Nani Marquina og Patricia Urquiola for blot at nævne nogle.leje autocamper madrid spanien

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.