Fattore Amico – Graits Campingpladser Italien

Autocamperpladser Italien – Fattore Amico

Overnat gratis med autocamperen i Italien

Autocamper Ferie Italien – Stellpladser Italien

Fattore Amico – Gratis camping og overnatningssteder for autocampere hos hundredvis af vinbønder og landmænd i hele Italien. Idyllisk og gratis overnatning på landet i Italien for autocampere, der har et Fattore Amico-mærkat i forruden.Autocamper stellpladser Frankrig

I mange regioner i Italien fra nord til syd, selv på Sardinien og Sicilien, kan du bo med købet af gæstekort Fattore Amico og tilbringe vidunderlige uger. Besøg f.eks en vin gård i Piemonte, eller ville du på en olivenlund i Calabrien. Også en økologisk gård på Sardinien er som at være din vært. Med Fattore Amico lære ud over det sædvanlige turist stier Italien, hvor der opstår lækker italiensk mad.

For kun 35 € årligt gebyr, du er på en given parkeringsplads for hver 24-timers velkommen. Der er ingen pligt til at anvende de vinavlere eller landmænd. Så tæt på kilden, men giver den ideelle mulighed for at lære om de traditionelle fødevarer og vine fra Italien.fattore Amico Italien

Fattore Amico – 300 kroner for et år
Det eneste, en overnatning kræver, er, at man er i besiddelse af France Passion-guiden for 2015 samt en label, der skal sættes i forruden. Guiden koster 35 euro, cirka 300 kroner.

Derudover forventes det, at man hilser pænt på sin vært, ikke ankommer midt om natten, er stille og rolig og kun lukker kæledyr ud, hvis man har værtens tilladelse.

De deltagende landmænd og vinbønder melder sig til ordningen for ét år ad gangen. Invitationen til at overnatte gælder kun campister i autocampere, der er selvforsynende i forhold til vand, toilet, affald m.m.

Fattore Amico Italien

Autocamper Udlejning – Sammenlign online priser på autocamper leje i Italien.

Det er meget populært at et autocamper og køre rundt i Italien. En autocamper i Italien giver dig frihed til at udforske og opleve landets fascinerende kultur og natur på egen hånd og du selv kan bestemme tempoet.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.