Leje Autocamper Calgary

Leje Autocamper Calgary, Canada

Calgary. Leje af Autocamper Calgary i Canada

Calgary i Canada. Med over 90.000 tilfredse kunder, har vi erfaring for at sikre dig problemfri leje af autocamper i Calgary, Canada.

Leje Autocamper Calgary

Leje Autocamper Calgary

Ferie i en lejet autocamper er den behageligste og mest fleksible ferieform du kan vælge. Køreglæden i en autocamper er langt større end ved ferie med campingvogn, og alle faciliteter er hele tiden lige ved hånden! Alle autocamper er komfortabelt udstyret. De bliver overdraget rejseklar, du behøver kun at pakke dine personlige rejsegods over i autocamperen.

Leje af autocampere Calgary, Canada:

Calgary ligger ca. 80 km fra Rocky Mountains og besøges af mange skiløbere på vejen til Banff, som er en af de store skisportsbyer. Nord for byen ligger også Calgary International Airport, der også modtager skiløbere og turister til Rocky Mountains. Calgary International Airport er den 3. største forretningslufthavn i Canada.

Alle autocamper er udstyret med: ferskvandstank, spildevandstank, varme, varmt vand, kemitoilet, bruser, køkken med gasblus, vaskekumme, køleskab (12v, 220v, og gas), køleskab, 12v indvendig belysning, cd, radio, gasflaske, strømkabel, adapter, vandslange, forbindingskasse, sikkerhedsvester, advarselstrekant, markise og klimaanlæg.

Mere information om Calgary:

Calgary, autocamper Calgary,udlejning Calgary,rejse Calgary,leje af autocamper Calgary,motorhome Calgary,campervan Calgary,leje autocamper Calgary

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.