Autocamper udlejning Calgary Canada

Leje Autocamper Calgary, Canada

Leje Autocamper Canada – Autocamper Calgary

Autocamper udlejning Calgary Canada. Nu kan du nemt og sikkert leje autocamper i Calgary, Canada. Vi finder den billigste og bedste autocamper til din autocamper ferie!

Autocamper udlejning Calgary, Canada
Ferie i en lejet autocamper er den behageligste og mest fleksible ferieform du kan vælge. Køreglæden i en autocamper er langt større end ved ferie med campingvogn, og alle faciliteter er hele tiden lige ved hånden! Alle autocamper er komfortabelt udstyret. De bliver overdraget rejseklar, du behøver kun at pakke dine personlige rejsegods over i autocamperen.

Leje af autocampere Calgary, Canada:

Lufthavne Calgary, CanadaCalgary International Airport er en lufthavn der ligger ud for Calgary. Det er den 3. største forretningslufthavn i Canada.
Leje-Autocamper-Calgary-Canada-Autocamper udlejning Calgary :  Calgary er en by i Canada med 1.096.833 indbyggere, i den sydlige del af provinsen Alberta. Byen ligger ca. 80 km fra Rocky Mountains og besøges af mange skiløbere på vejen til Banff, som er en af de store skisportsbyer. Calgary har i mange år været centrum for Canadas olieindustri. Siden det første oliefund i 1914 i nærheden af Calgary er mange større fund kommet til. Siden 1970’erne har olieindustrien skabt en svimlende vækst og fortrængt kødkvægets betydning for Calgary. Alligevel forbinder de fleste canadiere stadig byen med en stor og saftig oksebøf. Når du rejser til Calgary kan du derfor også møde forretningsfolk, der både bærer en dyr habit, en hvid Stetsonhat og cowboystøvler.
Autocampere i Calgary, Canada.

Hoteller i Calgary, Canada.

Biludlejning Calgary, Canada

Mere information:

Alle autocamper er udstyret med: ferskvandstank, spildevandstank, varme, varmt vand, kemitoilet, bruser, køkken med gasblus, vaskekumme, køleskab (12v, 220v, og gas), køleskab, 12v indvendig belysning, cd, radio, gasflaske, strømkabel, adapter, vandslange, forbindingskasse, sikkerhedsvester, advarselstrekant, markise og klimaanlæg.

Calgary i Canada:

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.