Leje Autocamper Toronto, Canada

Toronto. Leje Autocamper Toronto i Canada

Toronto. Autocamper udlejning Toronto, Canada. Med over 90.000 tilfredse kunder, har vi erfaring for at sikre dig problemfri leje af autocamper i Toronto.

Leje Autocamper Toronto, Canada

Leje Autocamper Toronto, Canada

Ferie i en lejet autocamper er den behageligste og mest fleksible ferieform du kan vælge. Køreglæden i en autocamper er langt større end ved ferie med campingvogn, og alle faciliteter er hele tiden lige ved hånden! Alle autocamper er komfortabelt udstyret. De bliver overdraget rejseklar, du behøver kun at pakke dine personlige rejsegods over i autocamperen.

Leje af autocampere Toronto, Canada:

Alle autocamper er udstyret med: ferskvandstank, spildevandstank, varme, varmt vand, kemitoilet, bruser, køkken med gasblus, vaskekumme, køleskab (12v, 220v, og gas), køleskab, 12v indvendig belysning, cd, radio, gasflaske, strømkabel, adapter, vandslange, forbindingskasse, sikkerhedsvester, advarselstrekant, markise og klimaanlæg.

Toronto er hovedstad i provinsen Ontario, Canada. Byen er Canadas største og Nordamerikas femtestørste. Byen er samtidig et af de vigtigste finans- og handelscentre i Canada og Nordamerika. Toronto er hjemstedet for mere end 80 etniske grupper, heriblandt danskere, og mere end 100 forskellige sprog, dette gør Toronto til en af de mest multikulturelle byer i verden.

Engelsk og fransk er de officielle sprog i Toronto, men engelsk er dog det mest dominerende, men der er som nævnt også store etniske grupper herunder kinesere, italienere, grækere og mange andre, disse sprog er udbredte i hver deres distrikt, hvor der for eksempel kan være tosprogede skilte i Little Italy, Chinatown og andre distrikter.

Toronto Pearson International Airport er en international lufthavn beliggende tæt på Toronto. Lufthavnen har navn efter Lester B. Pearson, som var Canadas 14. premierminister.

Mere information om Toronto:

Toronto, autocamper Toronto,udlejning Toronto,rejse Toronto,leje af autocamper Toronto,motorhome Toronto,campervan Toronto,leje autocamper Toronto

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.