Campingpladser på Island

Campingpladser Island

Autocamperpladser Island – Campingpladser på Island

Autocamper camping, stellpladser på Island. Overblik over alle autocamper campingpladser på Island på et sted. På alle årstider er camping i Island både storslået og en rejse for livet. Der er ca. 70 campingpladser på Island. Disse er normalt åbne fra begyndelsen af juni, til slutningen af august eller midten af september.Island er et populært campingmål for mange danskere. Naturen er ubeskrivelig og byder på mange oplevelser for hele familien.autocamper island,autocamper,

Camping.info/island/
Søg efter campingpladser i Island via kort, faciliteter eller vurderinger. Sammenlign campingpladser på basis af data, billeder og anbefalinger. Her finder du beskrivelser af alle norske campingpladser, inkl. GPS-koordinater, faciliteter, åbningstider. Aktuelt vedrørende camping på Island.

Icamp.dk
Dansk Camping Unions guide til campingpladser på Island med faciliteter, brugervurderinger, priser og GPS.

Campingdanmark.dk
Autocamper og campingferie på Island. Find campingpladser og få tips til campingferie på Island – sæson og udstyr – og få tips til campingoplevelser i den islandske natur.

Gocamping.is/
Rundt i hele Island findes der mange campingpladser. Se alle campingpladser i Island, deres beliggenhed, standard og faciliteter.Islændinge er selv meget glade for at køre rundt i deres eget smukke land med deres autocampere, campingvogne eller bare med et telt, så det siger sig selv, at vejene er til det og campingpladserne ligeledes. De sidste par år har det ennda været nødvendigt med forudbestilling på de mest populære campingpladser!

Campingkortet
Der kan være penge at spare ved at købe Campingkortet. Kortet giver dets ejer, ægtefælle og børn under 16 år fri overnatning på campingpladser hos Campingskortets samarbejdspartnere. Det er ingen grænser for hvor ofte man kan overnatte over sommeren men 4 nætter i træk er maximum hver gang. Campingkortet koster ca. ISK 12.900

Prisen for camping i nationalparkerne der hører under Naturværnrådet, er ca. 50 DKK for voksne, halv pris for pensionister og gratis for børn under 16 år, der ledsages af voksne. Andre campingpladser har priser fra ca. 50 -70 DKK afhængigt af faciliteter.

Camping udenfor campingpladserne
Camping med under tre telte på uopdyrket jord er tilladt for én nat, med mindre jordejeren har opsat skilte om det modsatte. Campister skal dog bruge campingpladser, hvor disse findes.

Læs om naturbrugerens rettigheder og pligter her.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.