Gratis Camping og Stellpladser Frankrig

Overnat gratis med autocamperen i Frankrig

Autocamperpladser Frankrig – France Passion

Autocamper Ferie Frankrig

Gratis overnatningssteder for autocampere hos hundredvis af vinbønder og landmænd i hele Frankrig.  Idyllisk og gratis overnatning på landet i Frankrig for autocampere, der har et France Passion-mærkat i forruden. france passion 2

France Passion Ordningen gør det muligt for autocampere at overnatte eller parkere i op til 24 timer hos France Passion-medlemmer, gratis og uden nogle kommercielle forpligtelser. Så er France Passion 2015 noget for dig. Den 23. udgave af guiden er netop kommet på gaden og indeholder invitationer fra næsten 1.880 vinbønder, landmænd og håndværkere til et gratis ophold på deres ejendomme i Frankrigs smukke områder.

France Passion – 225 kroner for et år
Det eneste, en overnatning kræver, er, at man er i besiddelse af France Passion-guiden for 2015 samt en label, der skal sættes i forruden. Guiden koster 29 euro, cirka 225 kroner.france passion 3

Derudover forventes det, at man hilser pænt på sin vært, ikke ankommer midt om natten, er stille og rolig og kun lukker kæledyr ud, hvis man har værtens tilladelse.

De deltagende landmænd og vinbønder melder sig til ordningen for ét år ad gangen. Invitationen til at overnatte gælder kun campister i autocampere, der er selvforsynende i forhold til vand, toilet, affald m.m.

France Passion – Autocamperpladser på vingårde og landbrug:
http://www.france-passion.com/

Park4night: 6000 autocamperpladser i Frankrig
http://park4night.com

Find autocamper udlejere i Frankrig hurtigt og let. Klik og bestil din autocamper i dag.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.