Leje af Autocamper i New York

Autocamper udlejning New York, USA

Leje af Autocamper USA – Autocamper New York

Leje autocamper New York, New York airport, LaGuardia Airport, Newark Liberty International Airport, John F. Kennedy International Airport,

Leje af Autocamper i New York, USA. Lejer du en autocamper i New York, ligger hele det østlige USA åben for dig. Kør rundt fx til Niagara Falls, smukke New England eller sydpå mod Philadelphia. motorhome-rental-australiaSøgemaskinen søger priser hos autocamper udlejningsselskaber i New York og finder den billigste pris. Der er også oftest fri kilometer ved leje af autocamper i New York og USA.

Sammenlign online priser på autocamper leje i New York og USA:

Priserne varierer alt efter lejeperiode, størrelse og udstyr i autocamperne. Der er også oftest fri kilometer ved leje af autocamper i USA. Du vælger selv prisen og størrelsen på autocamper når du bestiller. Online autocamper udlejning er normalt billigere end direkte hos autocamper udlejnings selskaberne. new_york_ autocamper lejeVi tilbyder udlejnings autocamper i alle store byer og lufthavn. Der findes masser af forskellige autocampere på markedet, så det er som regel muligt at finde en autocamper, der både er passende i størrelse og komfortniveau.

New York er en af verdens mest kendte byer! Oplev den by du altid ser på tv. New York! starter først i New Jersey, når du kører under Hudson Floden eller bevæger dig nordpå op i selve New York State. Metropolen New York City er en tilstand, der skal opleves, og som ikke umiddelbart kan kategoriseres. Her findes berømte parker og muséer, og de enkelte bydele er med at at gøre New York helt speciel. Besøg bl. a legendariske China Town, Little Italy eller måske Greenwich Village. Helt sikkert mere end du kan fordøje på en gang, men så kan man heldigvis rejse til New York igen og igen. Fly til New York og Manhattan også kaldet for The Big Apple og leje autocamper. Leje Autocamper USAimages

Frihedsgudinden og Ellis Island. Statue of Liberty bør være på programmet for første gangs besøgende i New York. Statuen har netop været gennem en større renovering, men genåbnede med pomp og pragt den 4. juli 2013. Du sejler over til Frihedsgudinden på Liberty Island med Statue Cruises og sejlturen inkluderer også et stop på Ellis Island, der frem til 1954 var immigranternes første møde med USA, hvor man blev målt og vejet, inden der var adgang til det forjættede land. Book dine billetter til Frihedsgudinden hjemmefra, og undgå billetkøerne. Sørg for at vælge en tur med såkaldt “Pedestal Access”, så du får museet i Frihedsgudinden med og adgang til udsigtsplatformen Frihedsgudindens fødder.

Fly til New York
Aalborg-New York
Billund-New York
Bornholm-New York
Hamburg-New York
Karup-New York
København-New York
Århus-New York

Autocamperen giver jer mulighed for at være helt tæt på naturen. De største amerikanske nationalparker har en række naturcampingpladser, som I kan overnatte på i jeres motorhome.

Krav til dit kørekort
Du behøver ikke have stort kørekort, for at leje et motorhome i USA. Det gælder også, selvom størrelsen på de amerikanske motorhomes overstiger 3.500 kg, hvilket normalt er maksimum for den totalvægt på køretøjer, du som dansker må køre med et lille dansk kørekort. Du må altså gerne køre motorhomes på over 3.500 kg i USA med et lille dansk kørekort, selvom det ville være ulovligt i Danmark.

Den største udlejer af motorhomes i USA, Cruise America, som masser af danskere hver sommer lejer motorhomes igennem, har direkte fået en garanti fra de amerikanske færdsels myndigheder om, at danskere og andre europæere med kørekort, lovligt må føre motorhomes på over 3.500 kg i USA.

 

Vi samarbejder med firmaerne
Cruise America, El Monte RV Rentals, Compass motorhomes, Wild campers USA, Escape campervans, Star drive, Star RV, Britz, Moturis RV, Road Bear RV Rentals, Apollo Motorhome Holidays, Pure motorhomes, Sunshine RV, Camper Mondo, Jucy motorhome rentals, STI motorhome rentals, og det giver mange valgmuligheder, også når det gælder pris og kvalitet.

Leje autocamper Albuquerque

Leje autocamper Anchorage

Leje autocamper Arlington,

Leje autocamper Atlanta

Leje autocamper Baltimore

Leje autocamper Bellingham

Leje autocamper Birmingham

Leje autocamper Boston

Leje autocamper Boston Airport

Leje autocamper Californien

Leje autocamper Calabasa

Leje autocamper Cedar Hil

Leje autocamper Chicago

Leje autocamper Chicago Airport

Leje autocamper Corona

Leje autocamper Dallas

Leje autocamper Dallas Airport

Leje autocamper Denver

Leje autocamper Denver Airport

Leje autocamper El Monte

Leje autocamper Fairbanks

Leje autocamper Femdale

Leje autocamper Fort Lauderdale

Leje autocamper Fort Lauderdale Airport

Leje autocamper Haines

Leje autocamper Houston

Leje autocamper Las Vegas

Leje autocamper Los Vegas Airport

Leje autocamper Los Angeles

Leje autocamper Louisville

Leje autocamper Miami

Leje autocamper Miami Airport

Leje autocamper Nashville

Leje autocamper New York

Leje autocamper Newark

Leje autocamper Newport Beach

Leje autocamper Oakland

Leje autocamper Orlando Airport

Leje autocamper Orlando

Leje autocamper Philadelphia

Leje autocamper Portland Oregon

Leje autocamper Phoenix

Leje autocamper Salt Lake City

Leje autocamper San Diego

Leje autocamper San Francisco

Leje autocamper San Francisco Airport

Leje autocamper Seattle

Leje autocamper Seattle Tacoma Airport

Leje autocamper Tampa Florida

Leje autocamper Washington D.C.

Lej autocamper USA

Leje autocamper America,

Leje autocamper United States

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.