Leje Autocamper Los Angeles USA

Autocamper udlejning Los Angeles Californien

Autocamper udlejning USA – Los Angeles, Los Angeles International Airport, LA / Ontario International Airport, John Wayne Airport.

Autocamper udlejning i Los Angeles. Søg hos flere udlejere på én gang og find det bedste tilbud blandt mange. Søgemaskinen søger priser hos autocamper udlejningsselskaber i Los Angeles og finder den billigste pris.Cruise-Americas-autocamper leje i Los Angeles

Danskernes mest populære destination i USA er Los Angeles. Byen er, sammen med New York, den som flest danskere nævner som en destination i USA de godt gad besøge.

Søg og sammenlign online priser på autocamper leje i Los Angeles USA.

Med en Autocamper i Los Angeles og USA er du sikker på en helt store ferie oplevelse.

En autocamper køretur langs USA’s vestkyst er ikke ligefrem en badeferie, men der er masser af strande på strækningen, som er et besøg værd, og det er også muligt at lægge lidt driverliv ind i rejseplanen. Især strandene omkring Los Angeles påkalder sig opmærksomhed. Leje Autocamper USAhyra-husbil-los-angelesLos Angeles ligger på vestkysten af USA, på Stillehavet, omkring 150 kilometer mod nordvest for grænsen til Mexico. Byen er vokset sammen med andre byer som Long Beach, Pasadena og selv med den langt mere østlige San Bernardino. L.A. kaldes også The Big Orange, fordi en hovedindtægtskilde oprindelig var appelsiner. De er en saga blot. Nu handler det om fly, elektronik, turisme samt film og TV. De fleste turister tager til Los Angeles for at opleve Hollywood, Universal Studios og Disneyland.autocamper hollywood
Hollywood
På toppen af Mount Lee troner de 15 meter høje bogstaver, der gør opmærksom på, at du er kommet til verdens førende filmindustri: Hollywood. På Hollywood Boulevard kan I gå i filmstjernernes fodspor og møde levende kopier af de store stjerner og figurer fra filmhistorien, fra Elvis og Superman til Marilyn Monroe og Jack Sparrow som gerne stiller op til fotografering – dog mod betaling!. Vil du dykke ned i filmhistorien, skal du besøge Hollywood Museum. Her kan du se kostumer, manuskripter, billeder og andre genstande, der har tilhørt nogle af filmindustriens største berømtheder.I Universal Studios kan I opleve klassiske filmkulisser og anden fremragende underholdning, og byen rummer også et par særdeles gode kunstmuseer, bl.a. Getty Center og Los Angeles County Museum of Art.beaches-california

Los Angeles strande:
– Santa Monica Beach: Santa Monica er en by i sig selv, men den er nem at komme til fra Los Angeles. Hvis du besøger Santa Monica Beach, må du ikke gå glip af en tur på Santa Monica Pier, hvor der er et lille tivoli og en hyggelig stemning.
– Venice Beach: På Venice Beach er der en hyggelig hippie stemning.
– Malibu Beach: Der er flere gode steder at surfe omkring Los Angeles, og Malibu Beach er et af dem.

Californien ligger på vestkysten i USA og er meget populær blandt amerikanere og turister på grund af den lange smukke vestkyst med sol og sand. De 4 største byer i staten Californien er Los Angeles, San Diego, San Jose og San Francisco. Hovedstaden er modsat, hvad mange tror, Sacramento. Californien er den mest folkerige delstat i USA og har det tredjestørste areal efter Alaska og Texas. Californien kaldes også for The Golden State (den gyldne stat) efter den californiske “guldfeber” og statsblomsten guldvalmuen.
Highway 1 nordpå til San Francisco. California Highway 1 fra Los Angeles op langs Stillehavet klamrer sig til klippekysten og er en af de mest spektakulære autocamper køreture i USA. Turen byder på havudsigt næsten hele vejen og passerer bl.a. forbi Hearst Castle, avismagnaten William Randolph Hearsts drømmeslot, og kultlokaliteten Big Sur, der har været tilholdssted for hippier og New Age-tilhængere siden 60’erne, inden den godt 400 miles mod nord rammer San Francisco.

Napa-Valley

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.