Leje Autocamper Cruise America USA

Cruise America motorhomes USA

Leje Autocamper USA – Autocamper udlejning USA

Cruise America motorhomes

Cruise America motorhomes er et af de mest benyttede udlejnings firmaer i USA. Autocamper / RV er populære i USA og Canada, det er ikke uden grund. De er rummelige, veludstyrede, komfortable, har servostyring og automatgear og er generelt meget lette at køre. Flere og flere benytter sig af denne specielle ferieform.Cruise-Americas-1

Cruise America motorhome er gode standard motorhomes.
Alle Cruise America motorhomes har ABS-bremser, fartkontrol (cruise control), automatgear, AM/FM radio m. CD-afspiller, aircondition i både bil-og hus-del, gasblus, mikrobølgeovn, køle/fryseskab, håndvask, skylletoilet, bruser, generator, 110 volt stik, strømledning, haveslange og spildevandsslange. Forsædet i C-25 modellen har plads til 2 personer, mens der desuden er 3 sæder i dette motorhomes midtersektion. Det er også her det lille spisebord er monteret. Om natten kan bordet let laves om til en seng til én person. Med yderligere en seng bagest og en dobbeltseng over førersædet, er denne model dermed ideel til to par eller en familie på op til fem personer.
Automatgear – Hvis du ikke har prøvet automatgear før, så bare tag det roligt, det er virkelig nemt og det tager kun et øjeblik at vænne sig til det. Alt du skal tænke over når du kører i et motorhome er at lave store sving!

Find Cruise America autocamper i USA hurtigt og let. Indtast den lufthavn eller by du ønsker at leje autocamper fra i USA. Klik og bestil din autocamper online i dag.

Priserne varierer alt efter lejeperiode, størrelse og udstyr i autocamperne. Der er også oftest fri kilometer ved leje af Cruise America autocamper i USA. Cruise-Americas-2

Cruise America motorhomes i USA og Canada,
Cruise America motorhomes har mere end 40 års erfaring i at leje motorhomes i Nordamerika. Der findes 3 forskellige slags Cruise America autocamper, hvilket gør det nemmere at vælge den rigtige model alt efter hvor mange mennesker I rejser sammen og afhængig af rejsens varighed.
•Hvis I er 2 personer og gerne vil have almindelig komfort i et motorhome, bør I vælge C-19 modellen (19 fod). Det er den mindste model og den er nem at køre og parkere – og den er relativt billig i benzin.
•Hvis I er en familie på 4-5 personer bør I vælge den mellemstore C-25 model (25 fod).
•Hvis I er 5-7 personer er C-30 modellen (30 fod) det rette valg.


USA har mange forskellige slags motorhomes
På din rejse rundt i autocamperen  i USA, så vil du se mange forskellige amerikanske motorhomes. Fra luksusvogne der er 15 meter lange til mere beskedneautocamper af ældre dato. USA har det hele – også når det kommer til autocamper.

Kørekort til Autocamper?
Alle Cruise America motorhomes kan føres med et almindeligt europæisk kørekort (almindelig bil, kategori B).

Bestil dit lej autocamper i god tid
Prisen på autocamper er baseret på udbud og efterspørgsel, og den ændres hver uge. Det kan derfor betale sig at bestille turen i god tid, da der tidligt på sæsonen er et stort udbud og ofte en rabat til ”early bookers”.

Starte i en by og slutte i en anden by
Ønsker du at starte i en by og slutte i en anden by, er det en rigtig god ide at checke prisen i begge retninger, for efterspørgslen giver ofte meget forskellige priser afhængig af, hvor du starter og slutter dit lejemål.

En-vejs udlejning i USA og Canada
Det er muligt at booke en-vejs udlejninger mellem alle Cruise Americas udlejningssteder i USA. En-vejs udlejning er dog ikke en mulighed mellem USA og Canada. En-vejs udeljning kræver en ekstrabetaling på op til USD 700.

Start tidligt – og aflever sent
Bestil en ”Early Bird Departure Special” og få mest muligt ud af dine dage. Her kan du afhente dit motorhome allerede om formiddagen og aflevere om eftermiddagen. Det koster lidt ekstra, men du får en ekstra dag ud af det, og så er det godt at komme hurtigt ud på turen, når du alligevel på grund af tidsforskellen vågner tidligt om morgenen efter din ankomst til USA. Cruise-Americas-5

Cruise America Depot Locations
Anchorage (Alaska), Albuquerque, Atlanta, Boston, Chicago, Denver, Fort lauderdale, Houston, Las Vegas, Los Angeles, Miami, Minneapolis, Montana, Newark, New York, Orlando, Philidelphia, Phoenix, Portland, Salt Lake City, San Diego, San Francisco, Seattle, Tampa, Washington

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.