Australien rundt i autocamper

Kør selv – Australien rundt i autocamper

Autocamper Ferie Australien – Kør selv i Australien

Kør selv er en glimrende måde at opleve Australien på. I Australien er det tilladt at parkere sin autocamper i den fri natur og overnatte der. Du kan køre lige hvorhen du vil, uden at skulle planlægge din dag i detaljer. Outbacken, regnskoven, dramatiske kystveje og landsbyer opleves på en helt anden måde, når du kan tage den tid, du ønsker.autralia-autocamper-ferie Australien rundt i autocamper

Overnatning i naturen eller på campingplads?

I Australien er det tilladt at parkere sin autocamper i den fri natur og overnatte der, ligesom i Sverige. Rigtig mange offentlige parkeringspladser har opstillede barbies (en australsk version af en amerikansk ’barbeque’), hvor du kan grille dit kød, fisk eller grøntsager gratis (nogle gange skal der bruges en 1- eller 2-dollar-mønt).

Du får dog ikke strøm til dit køleskab eller andre elektriske apparater som computer, kamera eller dvd-afspiller, når du parkerer dit autocamper i naturen. Til det skal du ind på en campingplads og bede om et powered site. Så får du som regel en stor betonflise, du stiller autocamperen på, et strømstik, adgang til bad/toilet samt på langt de fleste pladser i Australien: en pool.

I højsæsonen (fra lige før jul og frem til starten af februar) er det vigtigt at bestille en plads på forhånd på campingpladserne på den australske østkyst samt omkring storbyerne, da disse er meget populære.

Fri camping:
Hver stat og område i Australien har forskellige regler omkring camping på restepladser og landeveje. Det er vigtigt, at du kun smider toilet og spildevand ud i godkendte “dumpstations”. Der er strenge regler omkring camping i fri, så derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på skiltning, når du kører rundt, så du er sikker på hvor det er tilladt at campere. Det er ligeledes vigtigt at du benytter dig af offentlige toiletter, så de andre turister også kan nyde naturen.Australien rundt i autocamper

Campingpladser Australien

Australien har et omfattende netværk af campingpladser – både på de støvede landeveje og tæt på de fleste byer. Du finder både meget moderne campingpladser med alle tænkelige faciliteter, men også de mere “primitive” pladser ved nationalparker, ofte smukt beliggende. På campingpladser kan du bo til en relativ fornuftig pris. Campingpladserne er oftest beliggende tæt ved søer eller strande. Du har mulighed for at koble camperen til strøm, og desuden vil du have adgang til både fælles køkken og bad.

Nationalparker:
De fleste nationalparker har områder, der er afsat til camping. Det er ofte i de større parker, hvor der skal betales et indgangsgebyr, mens mindre parker har gratis adgang. I nogle af parkerne er det gratis at campere, når man først har betalt indgangsgebyret til parken, hvorimod der er andre parker, som kræver betaling per person eller per nat.I-Australien-road-trip Holiday Parks og Campingpladser
Holiday Parks og Campingpladser:
Der findes mange campingpladser rundt i Australien. Her får du formentlig de bedste faciliteter stillet til rådighed. Big 4 Holiday Parks er en kæde, der har over 180 campingpladser rundt omkring i Australien. Big 4 Holiday Parks

Hvordan gør man turen bedst for børnene?
De store afstande i Australien kan tære en hel del på især børns tålmodighed. Sørg for at planlægge turen, så der indimellem er lange pauser, gerne 3-4 dage, hvor I slet ikke skal køre, men bare bliver et sted på en god campingplads med en pool eller ved en strand og holder ’ferie’. Campingpladserne i sammenslutningen BIG4 er som regel meget børnevenlige.

Vælg desuden en autocamper, hvor børnene kan sidde og kigge ud i køreretningen, så der er mindre risiko for, at de bliver køresyge.

Ruteplanlægning Australien

Ruteplanlæger gør det lettere at planlægge din autocamper tur i Australia. Den gratis online ruteplanlæger giver dig mulighed for at planlægge præcise rejse-og ankomsttider.

Online Ruteplanlægning Australien

Mapquest.com Australia

At rejse med autocamper eller motorhome i Australien, giver dig muligheden for at være helt tæt på det autentiske Australien.

Uanset om du ønsker at rejse rundt i en autocamper for 1 uge eller for et par måneder, kan autocamper-leje.dk hjælpe dig med den perfekte Australien rundrejse i leje autocamper.

Find autocamper i Australien hurtigt og let. Indtast den lufthavn eller by du ønsker at leje autocamper fra i Australien. Klik og bestil din autocamper online i dag og spar!

Vi finder de billig Autocamer priser. Du vælger det bedste tilbud.

Kilde: politiken.dk

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.