Campingpladser New Zealand

Autocamperpladser New Zealand – Campingpladser New Zealand

Autocamper camping, stellpladser New Zealand

Oversigt over Campingpladser, autocamperpladser, stellpladser på New Zealand. Find alle campingpladser, samlet ét sted med beskrivelser, anmeldelser og GPS koordinater.

Autocamper ferie New Zealand. New Zealand har mere end 320 campinpladser af international standard samt utallige mindre campingpladser med forskellige grad af faciliteter. Mange campingpladser har meget fine faciliteter, og nogle ligger tilmed fantastisk placeret midt i naturen. De mest veludstyrede campingpladser tilbyder både swimmingpools, internetadgang og udendørs grillarealer.autocampr camping New-Zealand

Freedom camping betyder, at du camperer andre steder end på en campingplads. Det kan blandt andet være ved søer, strande eller på restepladser. Det er kun tilladt at campere, hvor der er skiltet.

Zoover.dk
Her finder du alle de campingpladser i New Zealand med en hjemmeside hvor der er flere specifikke informationer om pladsen/stedet.

Camping.org.nz
De fleste nationalparker har områder, der er afsat til camping. Der er ofte toiletter, udendørsgrill og picnic områder. Nationalparker er smukke og fredelige steder at overnatte i. Men vær opmærksom på at nationalparker ofte ikke tilbyder mulighed for at lade bilen op med strøm.

NZcamping.co.nz
Her finder du pladser på havne, bynære P-pladser i gåafstand til centrum, pladser på landsteder, ved seværdigheder, ude i naturen på naturpladser.

Wilderness.co.nz
I et land, hvor hvert hjørne bringer noget nyt og spændende, er det ikke overraskende, at du ofte vil finde en autocamper parkeret på en vejsidebombe, søen eller stranden med udsigt over en fantastisk udsigt.

AAtravel.co.nz
Der er mange dejlige campingpladser i New Zealand, som ligger meget naturskønt med udsigt til enten vand eller bjerge – eller begge dele. Standarden på de New Zealand campingpladser er ofte lavere end vi er vant til fra danske campingpladser, eksempelvis er der ikke så tit store legepladser og alle mulige andre organiserede aktivitetsmuligheder på campingpladserne i New Zealand. Her finder du alle de campingpladser i New Zealand med en hjemmeside hvor der er flere specifikke informationer om pladsen/stedet.

Leje af autocamper i New Zealand
Med over 60.000 tilfredse kunder, har vi erfaring for at sikre dig kvalitet autocamper leje og en ferie fri for besvær.

Sammenlign priser på autocamper leje i New Zealand.

Det er meget populært at leje et autocamper og køre rundt i New Zealand.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.