Leje autocamper Wellington New Zealand

Autocamper udlejning Wellington, New Zealand

Autocamper udlejning New Zealand – Autocamper Wellington.

Laveste og bedste priser på autocamper leje.

Leje af autocamper i Wellington. Det er meget populært at leje et autocamper i Wellington og køre rundt i New Zealand. En autocamper i New Zealand giver dig frihed til at udforske og opleve landets fascinerende kultur og natur på egen hånd og du selv kan bestemme tempoet og kan stoppe lige præcis når og hvor, du har lyst.

Wellington, New Zealand
Wellington har siden 1865 været New Zealands hovedstad. Byen ligger på sydspidsen af Nordøen, i landets geografiske midtpunkt og har 167.600 indbyggere. I alt dækker byen et areal på omkring 290 km². Wellington er verdens sydligste hovedstad.leje autocamper wellington New Zealand
Wellington præges af den kraftige vestenvind i strædet og kaldes populært Windy City. Byen centrerer sig om den smukke havn, der ligger ved udmundingen af Hutt Valley, og hvorfra handelskvartererne hæver sig op ad de tilstødende skråninger. Havnen i Port Nicholson ligger velbeskyttet og regnes for en af verdens fineste dybvandshavne; herfra udgår internationale skibsruter samt færgefart til Picton på Sydøen.
Wellington afholder årlig en række festivaler, der tiltrækker mange turister; det samme gør de omkringliggende højdedrag med udsigt over strædet, bl.a. Mt. Victoria og Kelburn, der nås med kabeltrukket sporvogn.

Autocampere i Wellington, New Zealand.

Hoteller og indlogering i Wellington, New Zealand

Bestil dit leje autocamper i god tid: Prisen på motorhome lej er baseret på udbud og efterspørgsel, og den ændres hver uge. Det kan derfor betale sig at bestille turen i god tid, da der tidligt på sæsonen er et stort udbud og ofte en rabat.

Starte leje i en by og slutte i en anden by: Ønsker du at starte i en by og slutte i en anden by, er det en rigtig god ide at checke prisen i begge retninger, for efterspørgslen giver ofte meget forskellige priser afhængig af, hvor du starter og slutter dit lejemål.
Mere information:

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.