Autocamper ferie New Zealand

Køre selv –  Autocamper ferie New Zealand

New Zealand er som skabt til at køre autocamper rundt i

Autocamper ferie i New Zealand
En af de aller bedste måder at opleve New Zealand på er ved at køre selv – i autocamper. New Zealand er yderst autocampervenligt, og man kommer tæt på naturen og menneskene.  New Zealand er som skabt til at køre autocamper rundt i. Gode veje, ikke for meget trafik og panoramaer, der ustandselig skifter næsten efter hvert sving på vejen og alt inden for rimelige afstande. Oplev New Zealand i en autocamper og bestem selv, om I vil vågne op med udsigt til søer og bjerge. I får den ultimative frihed til at rejse rundt på nord- og sydøen præcis som I har lyst. Hvor man indenfor et par dage kan se både gletschere, flotte dybe fjorde, dramatiske bjerge, rullende bakker, subtropiske skove, vulkanske plateauer og dejlige sandstrande.Holiday-parks-in-New-Zealand

Kør selv gennem New Zealand i autocamper. En autocamper er dit rullende hotel, som dagligt bringer dig til nye steder og oplevelser – uden du endda behøver at pakke ud og ned. En rejseform som denne, er derfor også helt ideelt til familier, som gerne vil tage tingene i eget tempo, og som måske lidt oftere skal gøre stop. En autocamper er desuden udstyret med moderne faciliteter og fås i forskellige størrelser – alt efter jeres behov.

Rejsen til New Zealand
Der findes en række internationale flyforbindelser til New Zealand fra København.

Kørekort
For at køre autocamper i New Zealand skal man have et gyldigt dansk kørekort plus et gyldigt internationalt kørekort eller en oversættelse til engelsk af kørekortet fra en godkendt oversætter.
New Zealand har venstrekørsel, og det kræver lidt tilvænning pludselig at skulle køre i den ”forkerte” side af vejen. Vær især opmærksom, når du har holdt en kort pause. Det er en fornøjelse at kør autocamper i New Zealand. Vejene er gode og skiltningen er fin, selvom vejene generelt er af fin standard, så findes der stadig en del grusveje ude på landet. De mange smalle og snoede grusveje i det kuperede terræn ude på landet betyder også, at du skal regne med en vis rejsetid over større afstande.new zealand vejerUd over venstrekørsel, har man højrevigepligt ligesom i Danmark. Du skal altså holde tilbage for trafik, der kommer fra højre side og altså ikke omvendt, som de fleste andre trafikregler. I rundkørsler holder man tilbage for al trafik i selve rundkørslen.

Hastighedsgrænserne New Zealand
Hastighedsgrænserne er 50 km/t i byerne og 100 km/t på landeveje. Sikkerhedsseler skal altid bruges – både på for- og bagsædet. Promillegrænsen går ved 0,8 for personer over 20 år, mens unge mellem 18 og 20 år kun må have en promille på 0,3.

Klima i New Zealand
New Zealand ligger på den sydlige halvdel af jordkloden. Vejret på New Zealand er meget lig det danske vejr. Årstiderne er bare byttet rundt, så når vi har vinter herhjemme, er der sommer i New Zealand. Yderligere, så befinder landet sig tæt på Antarktis. Derfor kan være temmelig koldt på øerne i vintermånederne, selvom man er relativt tæt på Ækvator. New Zealand består af flere øer; heraf er hovedøerne Nordøen og Sydøen. Det regner betydeligt på Sydøen, og det er også her de frodige, velkendte landområder på New Zealand er. Man kan rejse der året rundt, men den vejrmæssige bedste tid er fra december til og med marts måned (højsæsonen), hvor vejret er som en god dansk sommerdag herhjemme.new zealand ferie autocamperPå nordøen er der subtropisk klima, hvilket gør, at der er grønt næsten hele året rundt. Temperaturerne går fra 4 – 5 grader om vinteren op til 27 – 30 grader om sommeren, og der falder omtrent 1.300 mm regn om året fordelt udover hele øen.
På sydøen er der tempereret klima med lidt lavere temperaturer end på nordøen. Der er en langt større mængde nedbør, ca. 7.500 mm, ved vestkysten. Der er en mærkbar forskel på nedbøren, da den nærmest bliver stoppet af The Southern Alps, der går hele vejen op gennem øen. På østsiden falder der kun 330 mm regn om året.

Kultur
New Zealands historie startede for cirka 700 år siden, da landets første befolkning, maorierne, indvandrede fra Polynesien – og for 200 år siden kom så europæerne til landet. Under et besøg i New Zealand kan det varmt anbefale sig at grave lidt ned i landet kultur. Blandt andet ved at besøge Museum of New Zealand i hovedstaden Wellington.

Pas- og visumregler for New Zealand
Pas- og visumregler for danske statsborgere, der skal rejse til New Zealand.
•Visumfri i indtil 90 dage.
•Passet skal være gyldigt i mindst 3 måneder ud over opholdets varighed.
•Danske provisoriske pas samt EU-nødpas anerkendes.

Udenlandske statsborgere, herunder personer med dansk flygtningepas eller fremmedpas, opfordres til at søge oplysning ved en ambassade eller et konsulat for det land, de ønsker at besøge, da visumreglerne for oprindelseslandets statsborgere kan være gældende.

Læs mere på: New Zealands Generalkonsulat www.um.dk – Udenrigsministeriets hjemmeside.

New Zealand tourist guide /dansk

Leje af autocamper i New Zealand
Med over 60.000 tilfredse kunder, har vi erfaring for at sikre dig kvalitet autocamper leje og en ferie fri for besvær.

Sammenlign priser på autocamper leje i New Zealand.

Det er meget populært at leje et autocamper og køre rundt i New Zealand.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.