Pas og Visum New Zealand

Autocamper Ferie New Zealand Pas- og Visumregler

Rejser til New Zealand – Hvordan med pas og visum

Skal du til New Zealand som turist og leje autocamper eller opholde dig i landet i mindre end 3 måneder, skal du ikke søge om visum før afrejsen. Om bord på flyet kort før ankomst til New Zealand udfylder man en formular, som afleveres ved ankomst i lufthavnen, og man tildeles opholdstilladelse på 3 måneder. Passet skal være gyldigt mindst 3 måneder efter, du rejser fra New Zealand igen.new zealand pas og visum

Her finder du de gældende pas- og visumregler for danske statsborgere, der skal rejse til New Zealand.

Pas- og visumregler New Zealand

•Visumfri i indtil 90 dage.
•Passet skal være gyldigt i mindst 3 måneder ud over opholdets varighed.
•Danske provisoriske pas samt EU-nødpas anerkendes.

Udenlandske statsborgere, herunder personer med dansk flygtningepas eller fremmedpas, opfordres til at søge oplysning ved en ambassade eller et konsulat for det land, de ønsker at besøge, da visumreglerne for oprindelseslandets statsborgere kan være gældende.

Udenrigsministeriet bestræber sig på, at oplysningerne på hjemmesiden er opdaterede, korrekte og dækkende. Udenrigsministeriet kan imidlertid ikke drages til ansvar for eventuelle problemer opstået i forbindelse med ind- og udrejse uanset oplysningerne på hjemmesiden.

Det er dit eget ansvar at sikre, at du overholder et andet lands ind- og udrejseregler. Det er landets myndigheder, som fastlægger ind- og udrejsereglerne for landet, og det er dem, der kan afgøre, om du opfylder kravene. Derfor anbefales det, at du kontakter det pågældende lands myndigheder forud for din rejse for bl.a. at sikre, at dit pas er gyldigt, og at du opfylder evt. visumkrav. Sådanne oplysninger kan du bl.a. få fra en ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til.

Læs mere på:
New Zealands Generalkonsulat
www.um.dk
 – Udenrigsministeriets hjemmeside

Kilde: Udenrigsministeriet

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.