Leje autocamper Melbourne, Australien

Leje autocamper Melbourne, Australien

Leje Autocamper Melbourne, Australien. Laveste og bedste priser på leje af autocamper i Melbourne. Bestil autocamper online i dag.

Autocamper udlejning Melbourne, Australien - Leje autocamper Melbourne, Australien

Autocamper udlejning Melbourne, Australien – Leje autocamper Melbourne, Australien

Ferie i en lejet autocamper er den behageligste og mest fleksible ferieform du kan vælge. Køreglæden i en autocamper er langt større end ved ferie med campingvogn, og alle faciliteter er hele tiden lige ved hånden! Alle autocamper er komfortabelt udstyret. De bliver overdraget rejseklar, du behøver kun at pakke dine personlige rejsegods over i autocamperen.

En autocamper er den ultimative frihed til at rejse hvorhen man vil. Den kan bruges til så mange ting – f.eks. ferieoplevelser, familiehygge og arbejde.

Alle autocamper er udstyret med: ferskvandstank, spildevandstank, varme, varmt vand, kemitoilet, bruser, køkken med gasblus, vaskekumme, køleskab (12v, 220v, og gas), køleskab, 12v indvendig belysning, cd, radio, gasflaske, strømkabel, adapter, vandslange, forbindingskasse, sikkerhedsvester, advarselstrekant, markise og klimaanlæg.

Leje autocamper Melbourne, Australien:

Melbourne, Australien

Melbourne er en australsk by med 4 millioner indbyggere. Den er hovedstad i staten Victoria, hvor den er den største by. I Australien som helhed er det den næststørste by, kun overgået af Sydney. 1901-1927 var Melbourne Australiens hovedstad.

Byens centrum er i dag en blanding af ældre, smukt ornamenteret arkitektur og moderne skyskrabere, der markerer byens position. Teatre, eksklusive hoteller og det berømte sporvognsnet vidner om den vækstperiode, som fra 1880’erne og fremefter gjorde Melbourne til en metropol.

Den Danske Kirke har i 25 år haft en menighed i Melbourne.Der er gudstjeneste med den danske præst én gang i måneden (i hovedreglen den 2. søndag i måneden), hvor vi låner den svenske kirkes dejlige kirke og lokaler.

Delstater Australien: New South Wales • Queensland • South Australia • Tasmanien • Victoria • Western Australia

Territorier Australien: Australian Capital Territory • Northern Territory

Mere information:

Autocamper Melbourne, Autocamper ferie Melbourne, leje autocamper Melbourne, leje camper Melbourne, leje motorhome Melbourne, leje RV Melbourne, leje campervan Melbourne, udlejning Melbourne, Rent Motorhome Melbourne, Motorhome rental Melbourne, Campervan rental Melbourne, camper rental Melbourne, leje af autocamper Melbourne, Autocamper Australien, leje autocamper Australien, biludlejning Australien,biludlejning Melbourne,car rental Australia,Car rental Melbourne

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.