Leje af Autocamper Zadar, Kroatien

Leje autocamper Zadar, Kroatien

Autocamper udlejning Zadar – Leje autocamper Zadar, Kroatien

Autocamper udlejning Zadar og Zadar Lufthavne Kroatien . Søgemaskinen søger priser hos national og international autocamper udlejningsselskaber i Zadar og finder den billigste pris. Priserne er mere fordelagtige end i Danmark.

zadar kroatienDalmatien er en region på østkysten af Adriaterhavet. Regionen strækker sig fra Tribanj i nord til Konavle i syd. De vigtigste byer er Split, Zadar og Dubrovnik. I hele Dalmatien bor der omkring 860 000 indbyggere. Den naturlige skønhed, det krystalklare hav, de fantastiske strande samt den store historiske værdi af forskellige byer har gjort Dalmatien til den største turist-regionen i Kroatien. Regionen Dalmatien er opdelt i tre dele; Nordlige Dalmatien med Zadar som det vigtigste centrum, centrale Dalmatien med Split som det vigtigste centrum og sydlige Dalmatien med Dubrovnik som det vigtigste centrum.

Sammenlign online priser på autocamper leje i Split, Kroatien.

Man kan flyve billigt til Zadar med Ryanair fra Billund i Danmark med Ryanairs low-cost flyrute til Zadar i Kroatien.Leje autocamper Zadar, Kroatien

Zadar er hovedbyen i Dalmatien i Kroatien med over 85.000 indbyggere. Området er kendt for sine mange små øer, smukke naturlige sandstrande og krystalklare vand. Zadar-øgruppen tæller 24 større og omkring 330 mindre holme og skær, 3 naturparker og 5 nationalparker, der alle er med til at gøre det til en af Kroatiens mest attraktive feriemål. Byen har en mere end 3000 år lang historie, og kroaterne passer på mindesmærkerne. I centrum kan man for eksempel se kirken Sankt Donatus fra det niende århundrede, der ligger ved siden af det romerske forum.
Men Zadar har andet end mindesmærker fra Romerriget. Faktisk har byen fået to nye store vartegn inden for de seneste ti år. For enden af den lange havnepromenade i den gamle by byggede den kroatiske arkitekt Nikola Bašic i 2005 et havorgel i stenmolen.autocamper Zadar

Paklenica Nationalpark
Paklenica ligger ca. en times autocamper kørsel fra Zadar og huser foruden 2.700 plantearter og talrige kolonier af rovfugle også en række spændende huler, klipper og bjergmassiver, der gør området attraktivt for både trekkingfolk og klatrere. Blandt de mange stejle klipper er den kendteste den 350 meter høje og næsten fuldstændig vertikale klippevæg Anica kuk. Det er desuden muligt at ride og cykle i området, og det er tilladt at bade i floderne.

Paklenica Nationalpark.

Campingpladser i Zadar i Kroatien
Autocamper campingpladser i Zadar er omgivet af smuk natur og regionens vigtigste attraktion; Adriaterhavet. Fra din campingplads vil du nyde en fantastisk ferie ved det blå hav med sol og strand. Zadar har den del mere at byde på blandt andet bjerge, charmerende gamle byer og et væld af smukke øer langs kysten!

Strande i Zadar
Der er adskillige gode strande i omegnen af Zadar. Fine stenstrande i gåafstand af centrum, vandet er vidunderlig klart, og der findes skønne sandstrande ved byen Nin.zadar autocamper beach

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.