Autocamper ferie Australien

Køre selv –  Autocamper ferie Australien

Australien er som skabt til at køre autocamper rundt i.

Autocamper ferie i Australien
En af de aller bedste måder at opleve Australien på er ved at køre selv – i autocamper. Australien er som skabt til at køre autocamper rundt i. Oplev Australien i en autocamper og bestem selv. I får den ultimative frihed til at rejse rundt på Australien præcis som I har lyst.australia_0

Kør selv gennem Australien i autocamper. En leje autocamper er dit rullende hotel, som dagligt bringer dig til nye steder og oplevelser – uden du endda behøver at pakke ud og ned. En rejseform som denne, er derfor også helt ideelt til familier, som gerne vil tage tingene i eget tempo, og som måske lidt oftere skal gøre stop. En autocamper er desuden udstyret med moderne faciliteter og fås i forskellige størrelser – alt efter jeres behov.

Rejsen til Australien
Der findes en række internationale flyforbindelser til Australien fra København. Via en af de europæiske storbyer med en efterfølgende mellemlanding i byer som Bangkok, Singapore eller Hongkong. Priserne varierer meget. Søg f.eks. på www.seat24.dk, www.flybillet.dk eller www.momondo.dk
Skal man flyve indenrigs i Australien, kan der være penge at spare, hvis man køber alle billetter hjemmefra, evt. via et rejsebureau.

Kørekort
For at køre autocamper i Australien skal man have et gyldigt dansk kørekort plus et gyldigt internationalt kørekort eller en oversættelse til engelsk af kørekortet fra en godkendt oversætter.  Alle autocamperne kan køres med et almindeligt kørekort (B) og et internationalt kørekort.

Alder: Du skal være minimum 21 år og have et gyldigt kørekort for at kunne leje en autocamper i Australien.

Ventrekørsel
Australien har venstrekørsel, hvilket betyder at rattet sidder i højre side i bilen, og det kræver lidt tilvænning pludselig at skulle køre i den ”forkerte” side af vejen. Vær især opmærksom, når du har holdt en kort pause.
Man overhaler højreom.

Promillegrænse

Promillegrænsen er 0,5. For erhvervschauffører er den mellem 0,0 og 0,2.

Vejnettet i Australien

Afstandene er store, men vejnettet er godt de fleste steder, og bag rattet i et motorhome har I friheden til at udforske den fabelagtige natur og de hyggelige byer i jeres eget tempo. På den måde kommer I helt tæt på naturen og det rige dyreliv.Australia-Street-Signage Hastighedsgrænser i Australien

De vejledende hastighedsgrænser er generelt 100 km/t på uden for byerne og 50 km/t i bymæssig bebyggelse.

I Western Australia gælder dog 110 km/t uden for byerne.

I Nothern Territory gælder 60 km/t i bymæssig bebyggelse og 110 km/t uden for byerne. På Stuart-, Arnhem-, Barkly- and Victoria-motorveje må man køre130 km/t.

I alle stater er der i skolezoner en hastighedsgrænse på 40 km/t i skoletiden. I Western Australia er denne grænse dog 25 km/t.

Har man taget sit kørekort for nylig, må man max køre mellem 80 og 100 km/t alt efter, hvilken stat man befinder sig i.

Campingpladser

Mange campingpladser har fine faciliteter, og nogle ligger tilmed fantastisk placeret midt i naturen. De mest veludstyrede campingpladser tilbyder både swimmingpools, internetadgang, køkken osv., mens andre er mere spartansk indrettet. Prisen afhænger af pladsens faciliteter og sæsonen, men regn med ca. 9 til 40 australske dollars pr. person på de godt udstyrede pladser, og mellem 5 og 15 australske dollars på simple pladser i nationalparkerne. Børn betaler som regel mindre. I de absolutte højsæsoner vil priserne være højere. Free Camping in Australia, Camping in Australiaaumh6_0

Klima i Australien
Australien ligger på den sydlige halvdel af jordkloden. Årstiderne er bare byttet rundt, så når vi har vinter herhjemme, er der sommer i Australien. Da Australien dækker over et stort område, er klimaet meget forskelligartet. Generelt er kontinentet dog varmt og tørt, præget af den tørre sydøstlige passatvind, der som regel blæser ind fra det stabile højtryk i Det Indiske Ocean. Store dele af Australien har ørkenklima med udstrækte savanneområder. De nordlige dele af det store land har dog tropisk klima med regnskove og græsområder. Den sydlige del af Australien, som også er den tættest befolkede, har tempereret klima. Havstrømme som El Nino gør at kontinentet ind i mellem rammes af cykloner og periodevis tørke.

australien klimazoner

Pas- og visumregler for Australien

– Visumpligt.
– Passet skal være gyldigt under opholdets varighed.
– I forbindelse med mellemlandinger vil flyselskaber, der flyver til og fra Australien kræve, at passet er gyldigt i 6 måneder udover opholdets varighed.
– Danske provisoriske pas samt EU-nødpas anerkendes.
Visumansøgningsformularer for australske turist-, forretnings-, og studentervisa samt andre typer af midlertidig arbejds- og opholdstilladelse, f.eks. Occupational Trainee Visa bør søges senest 3 uger før rejsens påbegyndelse, f.eks. via Australian Government’s Electronic Travel Service på http://www.immi.gov.au/e_visa/evisitor.htm eller ved henvendelse til den Australske ambassade i Berlin, eller London

Spørgsmål om visum til Australien kan endvidere rettes til den australske ambassade i London, som har telefontid alle hverdage mellem kl. 14.00-17.00 (dansk tid). Telf.nr. +44 20 7420 3690.

um.dk/

Bestil dit leje autocamper i god tid: Prisen på motorhome lej er baseret på udbud og efterspørgsel, og den ændres hver uge. Det kan derfor betale sig at bestille turen i god tid, da der tidligt på sæsonen er et stort udbud og ofte en rabat.

Leje af autocamper i Australien
Med over 60.000 tilfredse kunder, har vi erfaring for at sikre dig kvalitet autocamper leje og en ferie fri for besvær.

Sammenlign priser på autocamper leje i Australien.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.