Autocamper ferie USA

Autocamper ferie og resjer i USA

Tips og Råd – Autocamper ferie i USA

USA er et perfekt land at opleve i en leje autocamper og det giver dig fuld fleksibilitet til at opleve den smukke natur i dit helt eget tempo. USA bliver ofte kaldt mulighedernes land – ikke uden grund. Storslåede naturoplevelser, pulserende storbyer som Los Angeles, Las Vegas, Chicago, Miami og unikke resje muligheder bevidner om, at en rejse til USA og lej af autocamper rummer oplevelser for enhver smag. Friheden ved selv at kunne planlægge og bestemme. Stoppe op ved smukke sights og lade sig rive med af de smukke omgivelser.US-autocamper ferie

Få lande giver adgang til samme mangfoldighed som USA. Derfor handler planlægning af rejser til USA om at træffe de rette valg og ikke mindst fravalg. Fordelene ved at rejse rundt i autocamper er mange. Men de største fordele er, muligheden for at være tæt på naturen, og opleve de smukke sol op- og nedgange hvor dyrelivet folder sig ud. For børnefamilier har en autocamper den fordel, at man har alt bagage samlet et sted under hele turen. Og på grund af de komfortable autocampere, kan børnene i stedet bruge køreturene til spil og hygge. Leje Autocamper USA

Mange USA rejser kan gøres billigere, hvis I går på kompromis med rejsetider og kvalitet. Men vi anbefaler altid resje og ruter, hvor I har god tid til at opleve. Bor tæt på oplevelserne. Kører i en autocamper med plads nok. Og så videre. En autocamper er særdeles oplagt for familier med børn, som ikke ønsker at flytte fra hotel til hotel og bruge tiden på at slæbe eller pakke bagage ud og ned. De fleste der har prøvet at rejse gennem USA i en autocamper, vil nok sværge til denne rejseform.autocamper ferie usa

Kør selv ferie i USA er en unik måde at opleve det enorme land på. Du kan køre på tværs af USA og køre autocampere på de støvede veje, som til tider virker uendelige.  USA er også landet, hvor vejen ligger åben og hvor der er højt til himlen. Fire millioner mil hovedvej, som fører forbi ørkener af røde klipper, knejsende bjergtoppe og bølgende hvedemarker, der strækker sig så langt øjet rækker. Oplev New Englands maleriske landskaber eller nordvestkystens frodige regnskove for blot at nævne et par gode steder at feriere i USA.

Klima: USA har mange forskellige klimaer på grund af landets størrelse og de forskelllige geografiske forhold. I de nordlige områder af USA er klimaet tempereret, i den sydlige del af landet er klimaet subtropisk og på Hawaii og i det sydlige Florida er det tropisk. Ved Californiens kyster er klimaet middelhavslignende. Det er fugtigt i Great Basin mod nordvest, ørkenagtigt mod sydvest og halvtørt på den store prærie.

Krav til dit kørekort: Du behøver ikke have stort kørekort, for at leje et motorhome i USA. Det gælder også, selvom størrelsen på de amerikanske motorhomes overstiger 3.500 kg, hvilket normalt er maksimum for den totalvægt på køretøjer du som dansker må køre med et dansk kørekort. Du må altså gerne køre motorhomes på over 3.500 kg i USA med et dansk kørekort, selvom det ville være ulovligt i Danmark. Vi anbefaler, at du får lavet et internationalt kørekort, inden du tager til USA, da danske kørekort ikke har engelsk oversættelse. Det er ikke et krav for at kunne leje motorhome i USA, men bliver du stoppet et sted ude på landet, er det er fordel at kunne fremvise et internationalt kørekort.

Campingpladser i USA

Campingpladserne havde forskellige priser og i Californien er priserne næsten det dobbelte af hvad det kostede i staterne midt i USA. Vi vil klart anbefale KOA hvis du skal rejse rundt i en autocamper i USA da de altid er meget behjælpelige hvilket er rart hvis det er første gang man er afsted.USA Campground

Recreation.gov :Ønsker du at overnatte i USA’s statsparker og nationalparker, skal du ofte booke i god tid. Find derfor campingpladserne på denne hjemmeside og book dem på forhånd. Denne hjemmeside er statsejet og det eneste sted, hvor du kan booke campingpladser i naturparkerne.

KOA – Kampgrounds of America. Der er cirka 500 pladser, hvoraf de fleste er i staterne. Det er campingpladser af høj standard med alle de faciliteter man kan få brug for.
De fleste af KOA-campingpladserne kan bestilles på nettet.
KOAs hjemmeside er der detaljeret beskrivelse af alle pladser.

Passport America er en campingkæde med 1600 campingpladser i hele Nordamerika. Med et års medlemsskab får du 50 % rabat på alle deres pladser. Rabatkortet er tjent hjem efter 2-3 nætter.

Camp Club USA er en campingkæde med over 1000 campingpladser fordelt over hele USA. Med et medlemsskab får du 50 % rabat på alle kædens campingpladser. Et årskort er tjent hjem på 3 nætter.

Woodall’s har over 300.000 pladser for autocampere i hele Nordamerika.

Nationalparker: I nationalparkerne finder du en kombination af frodige dale, stejle klippeformationer, brusende floder, dybe gletsjersøer og et rigt dyre og fugleliv. Californiens mest populære nationalpark er Yosemite National Park med sine frodige dale, stejle klippeformationer og de højeste vandfald i USA. USA’ næststørste nationalpark, Death Valley har en gennemsnitstemperatur på 47 grader i juli måned og er det laveste punkt i USA. Midt i Sierra Nevada bjergene syd for Yosemite ligger de to nationalparker Sequoia og Kings Canyon. De er ikke så kendt af danskerne, men absolut et besøg værd.

Bestil dit leje autocamper i god tid: Prisen på motorhome er baseret på udbud og efterspørgsel, og den ændres hver uge. Det kan derfor betale sig at bestille turen i god tid, da der tidligt på sæsonen er et stort udbud og ofte en rabat.

Starte leje i en by og slutte i en anden by: Ønsker du at starte i en by og slutte i en anden by, er det en rigtig god ide at checke prisen i begge retninger, for efterspørgslen giver ofte meget forskellige priser afhængig af, hvor du starter og slutter dit lejemål.

Søgemaskinen søger priser hos national og international autocamper udlejnings selskaber i USA og finder den billigste pris. Med over 80.000 tilfredse kunder, har vi erfaring for at sikre dig kvalitet autocamper leje og en ferie fri for besvær.

Find autocamper i USA hurtigt og let. Indtast den lufthavn eller by du ønsker at leje autocamper fra i USA. Klik og bestil din autocamper online i dag.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.