Hvorfor leje Autocamper

Hvorfor leje autocamper

Leje af Autocamper

At rejse med en autocamper er en speciel måde at rejse på. Autocampere byder i stor stil på stor uafhængighed og dermed også stor frihed, faktisk kan man tale om den ultimative frihed. Hold ferie på anderledes og spændende måde.  Hvorfor leje Autocamper

Det kan faktisk lade sig gøre at leje en autocamper til betydeligt lav priser. Kan man udskifte højsæson-ugerne med en uge i en lidt mindre belastet del af året, så er der naturligvis også her mange penge at spare. Ofte vil man skulle afhente camperen i Tyskland, hvis man vil leje billigere end de normale, danske priser. Hvis man leje, har de fleste forhandlere autocamper udlejning. En autocamper i mellemklassen med turbo til fem personer koster i højsæsonen ca. 5.000 – 7.000 kr. pr. uge. I prisen er inkluderet 2.000 kilometers kørsel, mens der ved to ugers leje er fri kilometer.
Når man har planlagt turen, kan man leje et passende køretøj til turen. Man har også mulighed for at leje i Europa, Australien, New Zealand och USA det er væsentligt billigere.

Autocamperpladser
Denne rejseform muliggør at overnatte tæt på oplevelserne, såsom byer, turistattraktioner, naturparker, vandreområder, skiområder og strande. En autocamperplads adskiller sig på mange måder fra campingpladser. Autocamperpladser har åbent 365 dage om året, altså også om vinteren. Ankomst og afrejse er for det meste muligt i døgnets 24 timer. Simple indretninger men frisk vand, afledning af spildevand og toilet, er til rådighed på de fleste pladser. Strøm fra strømsøjler, bliver der mange flere af. Ofte er man selvforsynede med strøm, med solceller og/eller brændstofceller. Ud over campingpladser og autocamperpladser, er der også mulighed for at overnatte på vingårde og landbrug.

I Frankrig er dette organiseret og hedder” France Passion”, i Italien “Fattore Amico” , i Spanien “Espanà Discovery“og i Danmark Quickstop Camping

Leje af Autocamper i Tyskland, Europa, Australien, New Zealand och USA. Vi garanterer billig Autocamper udlejning

Find autocamper hurtigt og let. Indtast den lufthavn eller by du ønsker at leje autocamper fra – så finder vi billig autocamper og priserne. Søg hos flere udlejere på én gang og find det bedste leje autocamper tilbud blandt mange.

Prissammenligning på Autocamper – Find autocamper udlejere hurtigt og let.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.