Leje af Autocamper i Barcelona

Autocamper udlejning Barcelona Spanien

Leje af Autocamper i Barcelona, Barcelona Lufthavn, Barcelona El Prat Airport, Girona-Costa Brava Airport.

At opleve Barcelona og Spanien i autocamper er oplagt, og det er billigt. Med autocamper i Barcelona får du en frihed til at se så meget at landet som du har lyst til, i dit helt eget tempo. Husbilsuthyrning-barcelona

Søg autocamper i Barcelona Spanien med var søgemaskinen til billig udlejning. Sammenlign online priser på autocamper leje i Barcelona og Spanien.

Barcelona er både afslappende Middelhavsferie og pirrende storbyoplevelser. Cataloniens regionshovedstad er en moderne og kosmopolitisk middelhavsby, der rummer minder fra sin romerske fortid, middelalderlige kvarterer og smukke eksempler på det 20. århundredes modernisme og avantgardisme. Et eksempel herpå er de smukke bygninger, tegnet af de catalanske arkitekter Antoni Gaudí og Lluís Doménech i Montaner, som ikke overraskende er blevet udnævnt til verdenskulturarv af UNESCO.barcelona

Barcelonas varierede og rige kulturarv danner grundlag for flere spændende ture gennem de forskellige kvarterer. Dette er en god måde at udforske byens mange ansigter på. Den ældste del af byen, som under romernes belejring var omgivet af en bymur, omfatter i dag kvarteret Barrio Gótico. Her danner smalle stræder, intime pladser og hyggelige bymiljøer rammen om gotiske bygningsværker af civil og religiøs karakter.

Barcelona er central både som udskibningshavn for en kæmpe eksport af vin, men også som producent. Regionen omkring Barcelona er den største producent af vin i Catalonien. Faktisk er Barcelona et af de førende distrikter i hele Spanien, selvom andre distrikter har navne, vi typisk forbinder mere direkte med vin, for eksempel Rioja. Det catalanske køkken er en lige så imponerende oplevelse som de smukke landskaber og Cataloniens mange kulturelle seværdigheder. Maden i Catalonien er omtrent den bedste i hele Spanien – nogle ville sige i hele verden.

Catalonien ligger i NØ-Spanien ud til Middelhavet og strækker sig som en trekant mellem Pyrenæerne og Cuencabjergene. Floden Noguera Ribagorzana udgør en del af grænsen til naboregionen Aragonien. Regionen omfatter provinserne Gerona, Lérida, Tarragona og Barcelona, og byen Barcelona er regionshovedstad.

barcelona 2

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.