Leje Autocamper Malaga Spanien

Autocamper udlejning Malaga Spanien

Leje af Autocamper i Malaga, Malaga Lufthavn, Málaga-Costa del Sol Airport.

At opleve Malaga og Spanien i autocamper er oplagt, og det er billigt. Med autocamper i Malaga får du en frihed til at se så meget at landet som du har lyst til, i dit helt eget tempo. leje autocamper malaga

Søg autocamper i Malaga Spanien med var søgemaskinen til billig udlejning. Sammenlign online priser på autocamper leje i Malaga og Spanien.

Málaga ligger i det sydlige Spanien i regionen Andalusien. Málaga ligger ved den vestlige del af Middelhavet, ved Costa del Sol. Byen der er omgivet af bugten med samme navn er omgivet af bjergerne Sierra de Mijas og Montes de Málaga. Gennem byen flyder floderne Guadalmedina og Guadalhorce, som begge munder ud i Middelhavet.Byen besidder en af Spaniens største lufthavne, en handelshavn og et universitet. På grund af dens klima er byen et af Spaniens vigtigste turistmål. Hovedbyen Málaga var fødeby for den berømte maler Pablo Picasso. leje autocamper malaga spainHer findes interessante seværdigheder som Alcazaba-borgen. Málagas påskeuge er erklæret for at være af international turistmæssig interesse. De dominerende erhverv i byen er vinhandel, olivenolieproduktion, sukkerfabrikation samt sæbe- og tekstilindustri. Byens havn eksporterer særlig mandler, kork, svovl og salt. Provinsen ligger lige ned til Middelhavet og har en 160 kilometer lang kyst, der byder på et væld af strande og lystbådehavne. Af særlig interesse er byen Marbella, som blandt mange går for at være Europas golfhovedstad. Inde i landet bør man især lægge mærke til de hvide landsbyers arkitektoniske perler og den gamle bydel i Ronda. Regionen tæller desuden hele 15 beskyttede naturområder.

Klima Malaga
Byen har et behageligt middelhavsklima med varme sommer- og milde vintermåneder. Den relative nærhed af bjergene har indflydelse på kystklimaet gennem mødet med forskellige temperede luftmasser. Den årlige gennemsnitstemperatur er 18 °C. De varmeste måneder er juli og august med gennemsnitlig 24 °C henholdsvis 25 °C og de koldeste januar og februar med 11 °C henholdsvis 12,8 °C i middel.

Sommermånederne er tørre og varme, temperaturerne ligger omkring de 30 °C. I sommermånederne kan der jævnlig forekomme terral-indflydelse. Terral er en fønvind, der fra nord trænger ind i centrum og i de østlige bydele og sørger for en temperatueforhøjelse fra ca. 10 °C, med en meget tør luft.Andalusien i det sørlige Spanien

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.