Leje af Autocamper Split, Kroatien

Leje autocamper Split, Kroatien

Autocamper udlejning Split – Leje autocamper Split, Kroatien

Autocamper udlejning Split og Split Lufthavne Kroatien . Søgemaskinen søger priser hos national og international autocamper udlejningsselskaber i Split og finder den billigste pris. Priserne er mere fordelagtige end i Danmark.Leje autocamper Split

Når du rejser til halvøen Istrien i det nordlige Kroatien bliver du vidne til Adriaterhavets bølger, der kærtegner den smukke kyststrækning med idylliske byer som fx Umag, Poreč, Rovinj og Pula. Istrien byder også på en blændende skønhed, gamle fæstningsbyer, historie og uspoleret natur.

Sammenlign online priser på autocamper leje i Split, Kroatien.

Leje autocamper Split, Kroatien

Split er en kroatisk by i Dalmatien. Den er en af de vigtigste kroatiske havnebyer ved Adriaterhavet.Den har desuden en international lufthavn, Split Airport.
Split og Kroatien bliver et mere og mere populært rejsemål blandt danskere, som ønsker en ferie i autocamper med både badning i krystalklart vand, interessante seværdigheder, kulinariske oplevelser og en venlig og gæstfri befolkning. Desuden er Kroatien et af de billigste lande i Europa!
Till centrala Split hör också Riva – hamnpromenaden. Riva bjuder på en mängd restauranger, glassbarer och underhållning. Inte långt bort ligger hamnen. Härifrån går färjor ut till de största öarna. Det största rederiet är Jadrolinija. Kommer du till Split med flyg är det vid den stora frukt- och grönsaksmarkanden utanför stadsmurens östra sida som flygbussarna stannar.Leje autocamper Split, Kroatien 2I år 295 begyndte den romerske kejser Gaius Valerius Aurelius Diocletianus at bygge et palads på den dalmatinske kyst i landet, hvor han var født. Da han abdicerede i år 305, forlod han Nikomedia og flyttede ind i paladset for at tilbringe sine sidste leveår der. Paladset, Diocletianova Palaca, dækkede et område på 28.900 m². Efter hans død var arvede kejserne paladset. Omdannelsen til en by begyndte sidst i det 7. århundrede, da indbyggerne i nabobyen Salone søgte tilflugt her under avarernes angreb.

Dalmatien er en region på østkysten af Adriaterhavet. Regionen strækker sig fra Tribanj i nord til Konavle i syd. De vigtigste byer er Split, Zadar og Dubrovnik. I hele Dalmatien bor der omkring 860 000 indbyggere. Den naturlige skønhed, det krystalklare hav, de fantastiske strande samt den store historiske værdi af forskellige byer har gjort Dalmatien til den største turist-regionen i Kroatien. Regionen Dalmatien er opdelt i tre dele; Nordlige Dalmatien med Zadar som det vigtigste centrum, centrale Dalmatien med Split som det vigtigste centrum og sydlige Dalmatien med Dubrovnik som det vigtigste centrum.

Linker Split
Campingpladser i Split-Dalmatien

Fly til Split

Aalborg – Split
Billund – Split
Bornholm – Split
Hamburg – Split
Karup – Split
København – Split
Århus – Split

Leje autocamper Split, Kroatien beach

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.