Leje af autocamper i Keflavik Island

Autocamper udlejning Keflavik, Island.

Autocamper ferie Island

Autocamper, 4×4, campervan udlejning Keflavik og Kelavik airport Island. Søgemaskinen søger priser hos national og international autocamper udlejningsselskaber i Keflavik og finder den billigste pris.Autocamper ferie IslandKeflavik Lufthavn er Islands internasjonale flyplass som ligger omtrent 40 kilometer sørvest for hovedstaden Reykjavik. Flyplassen ble bygget av amerikanerne under andre verdenskrig. Det var en viktig NATO base i lang tid, men siden slutten av den kalde krigen har amerikanerne trukket tilbake mesteparten av sine styrker.Der er også oftest fri kilometer ved leje af autocamper i Keflavik.

Sammenlign online priser på autocamper leje i Keflavík:

Keflavík er en islandsk by med omtrent 10.000 indbyggere i Reykjanes-regionen i det sydvestlige Island. Den udgør sammen med Njarðvík og Hafnir kommunen Reykjanesbær, med 13.256 indbyggere (1. december, 2007).
Keflavík blev grundlagt i 1500-tallet, hovednæringen var fiskeri. Siden 1940’erne har Keflavík været NATO-base og central i overvågningen af stræderne ved Island. Efter den kolde krigs afslutning og med det ændrede trusselbillede har basen mistet meget af sin betydning. I udkanten af byen ligger Islands eneste internationale lufthavn, Keflavík International Airport som også er hovedbasen for Icelandair.Autocamper leje Island

Island
Island er en nordisk europæisk østat, der ligger, hvor Nordatlanten møder Ishavet på den midtatlantiske ryg. Landet har 321.857 indbyggere og et areal på 103.000 km², hvilket gør det til Europas tyndest befolkede land. Landets hovedstad og største by er Reykjavík, der sammen med de omgivende områder i den sydvestlige del af landet er hjemsted for to tredjedele af landets befolkning. Island er vulkansk og geotermisk aktivt. Det indre af landet består hovedsageligt af en højslette af sand og lava, bjerge og gletsjere, hvorfra en række gletsjerfloder løber mod havet gennem lavlandsområderne. Island opvarmes af Golfstrømmen og har et tempereret klima på trods af placeringen relativt højt mod nord lige op til den nordlige polarcirkel.

Autocampe-keflavik island

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.