Kør Selv Ferie Island. 10% Rabatt

Kør selv ferie på Island

Ferie og Rejser til Island – Leje Autocamper

Kør selv ferie på Island. Vælg mellem almindelig 4×4 Jeep eller Autocamper. Kør selv ferie i egen autocamper indebærer frihed til at disponere jeres rejse præcis som I selv ønsker og også muligheden for at tilpasse jer undervejs, for der er mange storslåede indtryk, der må opleves. Kør Selv Ferie Island Island er en stor ø – større end de fleste er klar over – ca 103.000 km2. Ringvejen Island rundt er ca 1500 km og med afstikkere ind til de mange spændende seværdigheder kommer du nemt til at køre over 2000 km.
Nyd Islands naturperler i lavsæsonen, samt frihed og fleksibilitet med en kør-selv rejse. Oplev de varme kilder omringet af is eller Gullfoss i efterårssolen. Oplev Den Blå Lagune, søerne ved Myvatn, Østkystens små fiskebyer, gletsjeren Vatnajökull og Den gyldne Cirkel  varme kilder ved Geysir og Thingvellir Nationalpark.

Bestil dit leje autocamper i god tid: Prisen på motorhome lej er baseret på udbud og efterspørgsel, og den ændres hver uge. Det kan derfor betale sig at bestille turen i god tid, da der tidligt på sæsonen er et stort udbud og ofte en rabat.

Søg autocamper i Island med var søgemaskinen til billig udlejning. Søgemaskinen søger priser hos autocamper udlejningsselskaber på Island og finder den billigste pris. Du vælger selv prisen og størrelsen på autocamper når du bestiller. Book leje autocamper billig online og spar!

De siste tilbuder og rabatter i Island er: Les mer

Prissammenligning på Autocamper udlejning Island

 

At køre autocamper i Island
At rejse rundt i Island kan være en uforglemmelig oplevelse. Men at køre bil gennem landets terræn indebærer også visse udfordringer og farer, som du måske ikke er stødt på før. I denne video kan du se nogle eksempler på, hvad man skal tænke over ved kørsel i Island

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.