Campingpladser i Canada – Camping Canada

Autocamper campingpladser i Canada

Autocamper ferie Canada

Camping i Canada

Canada og USA er verdensmestre i campingpladser til autocampere. Begge lande er store autocamper nationer, og det ses tydeligt på campingpladserne. Det betyder også, at man ikke må forvente for meget af pladsernes bade- og køkkenfaciliteter, da amerikanske autocampere er selvforsynet med det hele.
Autocamper  udlejning canada 2Campingkæde Canada
Det kan svare sig at planlægge campingpladserne på forhånd og benytte sig af samme campingkæde og dermed spare mange penge. Her har vi nævnt de 4 største campingkæder i USA og Canada.  KOA, Passport America og Campclub USA, Camp Canada

Camping i Autocamper
Ferie i autocamper eller RV som amerikanerne kalder dem, er en meget populær ferieform i Canada. Forskellen er dog, at som med så meget andet i Canada, er motorhomes ofte større end vores autocampere i Europa. Mange sætter pris på friheden når men rejser rundt i et motorhome. Man har sin feriebolig med sig, skal kun pakke ud én gang og man kan selv lave mad. I højsæsonen juni til august er det ofte en god idé at reservere campingpladserne i nationalparkerne og ved de store attraktioner på forhånd. KOA – USA’s og Canadas største sammenslutning af campingpladser er KOA – Kampgrounds of America. Der er cirka 500 pladser, hvoraf de fleste er i staterne. Det er campingpladser af høj standard med alle de autocamper faciliteter man kan få brug for. Campingpladserne kan bestilles på nettet. På KOAs hjemmeside er der detaljeret beskrivelse af alle pladser. Den gennemsnitlige campingplads til autocampere / RV i USA`og Canada koster fra $25 til $55 for en nat.

Pladstyper
Når man har valgt den ønskede autocamper campingplads i Canada, skal man være opmærksom på, at man oftest har valget mellem flere forskellige pladstyper. Man kan vælge autocamper pladser helt uden faciliteter, som normalt er beregnet til telte, pladser med vand og el eller en af delene, eller autocamper pladser med både vand, el og kloak, som bliver kaldt for ‘Full hooked up’. Når du parkerer din autocamper på en plads, er det vigtigt at du har strøm, vand og kloak på din venstre side, som er autocamperens bagside. Er der picnikbord og grill på pladsen, skal du have det på højre side af autocamperen, som er autocamperens forside.

Elektricitet
På pladser med elektricitet skal man koble ledningen fra autocamperen i strømboksen. Der kan være forskellige stik på forskellige pladser, hvor man så skal bruge den strømadaptor, der følger med i autocamperens udvendige strømboks, hvor ledningen ligger.

Offentlige campingpladser i Canada
Der er mange campingpladser og RV-parker i Canada, mange af dem ligger i forbindelse med nationalparkerne og andre naturattraktioner. Nationalparkerne i Canada er en samling af Canadass største og mest fantastiske naturområder.campingpladser canada 2

Adgang til nationalparkerne – National Park Annual Pass
For at få adgang til hovedparten af de store nationalparker i Canada, skal du betale entre. Den opkræves af parkbetjente ved indgangen, og giver i de fleste tilfælde adgang for en autocamper inklusiv alle passagerer i op til syv dage. Har I planer om at besøge mindst fire af de store nationalparker, kan det bedst betale sig at købe et årspas til nationalparkerne, som koster 100 dollars. Nationalpark passet giver i øvrigt “kun” gratis adgang til de federale nationalparker, mens I stadig skal betale for at besøge naturparker på indiansk territorium som  Det vrimler ikke ligefrem med overnatningsmuligheder i de nationalparker, da man ikke ønsker at spolere de naturmæssige værdier. Der findes en række primitive naturcampingpladser i bl.a. Banff National Park of Canada uden særlige faciliteter, men tæt på naturen. Der er kun et begrænset antal pladser til rådighed, der ikke kan reserveres i forvejen. Yderligere information om National Park Services Canada.

Find autocamper i Canada hurtigt og let. Indtast den lufthavn eller by du ønsker at leje autocamper fra i Canada. Klik og bestil din autocamper online i dag.

Prisen på leje af en autocamper i Canada er inkl. forsikringer, men varierer efter udbud og efterspørgsel, så det er en god ide at bestille i god tid.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.