Færdselsregler i Canada – Trafikregler Canada

Færdselsregler i Canada

Kør-selv tips til Canada – kørsel i Canada

Autocamper Ferie Canada –  Trafikregler Canada

Autocamper Ferie Canada. Med en autocamper leje i Canada er der et nogle elementære forhold man bør kende til. På autocamper-leje.dk gør vi vores bedste for at vores kunder skal få den bedst mulige ferie og vi tilbyder derfor lidt nyttig information omkring autocamper leje og kør-selv tips til Canada.Autocamper Ferie Canada.

Rejs til Canada og få en unik oplevelse på landevejene. Canadiske trafikregler er lidt anderledes end de danske og europæiske. Hertil kommer gule og hvide vejskilte i et andet design, end vi det kender fra Europa. Plus feet og miles som måleenhed i stedet for meter og kilometer. For første gangs autocamper turister kræver det lidt tilvænning, at føle sig hjemme på de Canadiske landeveje. Men med lidt trafik-teori på forhånd vil du hurtigt føle dig hjemme i din autocamper på de Canadiske highways.Det er nemt at være bilist i Canada. Samtidig er hastigheden på vejene også noget lavere, end vi er vant til herhjemme, og overalt er skiltningen meget fin. Kører du efter de Canadiske vejnumre, kan du næsten ikke køre galt i byen.Autocamper Ferie Canada.11

Naturen i Canada er betagende, og du vil flere gange på din autocamper roadtrip blive imponeret over det storslåede landskab. I British Columbia finder du smukke Nationalparker, med Rocky Mountains i horisonten. I området omkring skovene i British Columbia skulle der eftersigende være bjørne og ulve, så man skal være varsom hvis man skal udforske parkerne og skovene. Udover de vilde dyr, kan man også være heldig at se elge, rensdyr, hvidhovedet ørne og bjerggeder. Når du kommer rundt i autocamper i Canada kan du være sikker på, at det canadiske folk vil hjælpe dig med gode råd og vejledning. Den canadiske befolkning er nysgerrige, gæstfrie og vil med glæde hjælpe dig.

Tidsforskel:
Canada har som USA 5 tidzoner. Når du lejer en autocamper skal du altså være yderst opmærksom på hvad tid du ønsker at afhente autocamper og at dette skalpasse sammen. I Vancouver skal tiden sættes 9 timer tilbage, men man i Toronto skal sættes tiden 5 timer tilbage.

Autocamper og Automatgear
Næsten alle canadiske udlejningsautocamper i Canada er udstyret med automatgear, hvilket de fleste danskere lige skal vænne sig til. Når du har lært, at der ikke er nogen kobling at træde ned ved gearskift, og at bremserne virker med det samme, når du trykker på pedalen, skulle du være klar til at indtage de canadiske veje. Og du har ikke kørt mange km, før du sætter stor pris på automatgearet i autocamperen, da det er en afslappet og nem måde at køre autocamper på. Autocamper Ferie Canada.12

Specielle færdselsregler i Canada
Canadierne har en række færdselsregler, der er lidt anderledes, end vi er vant til i Europa. Den mest kendte er nok reglen om, at det er tilladt at svinge til højre ved rødt lys, forudsat at der er fri bane, og at der ikke er skiltet med det modsatte NO TURN on RED – i Québec gælder denne regler ikke. En anden velkendt færdselsregel er reglen om, at du ikke må overhale eller passere holdende skolebusser. Overtræder du den regel, får du en klækkelig bøde.
Skolebusser i Canada
Er du på ferie i Canada når skolerne er åbne, så kan det ikke undgås at støde på en af de karakteristiske gule skolebusser. Holder en skolebus ind foran dig og sætter blinkene i gang, så skal du stoppe helt op og du må ikke overhale.

Sikkerhedsseler
Brug af sikkerhedssele er påkrævet i hele Canada . Børn, som vejer mindre end 40 pounds skal fastgøres sikkert i en autostol , mens beliggende i en kørende vejbane køretøj.

Kørsel med mobiltelefoner
Selv om brugen af ​​ikke- håndholdte mobiltelefoner ikke er blevet lovligt forbudt , er bilister rådes til ikke at bruge en mobiltelefon af enhver type under kørslen.

4-Way Stop Canada
På mindre veje og i villakvarterer bruger canadierne ofte det, der bedst kan oversættes til et tre- eller firevejs stop. Her er fuldt stop i alle retninger, og det er så den bilist, der først ankom til krydset, der først må køre frem. Umiddelbart virker reglen lidt forvirrende, men når du har prøvet den et par gange, finder du ud af, at den faktisk får trafikken til at glide.

Hastighedsbegrænsninger
Hastighedsgrænser hele Canada er 50 km i timen i byerne og 80 km timen på motorveje. Den maksimale hastighed , at bilister kan rejse på landdistrikterne motorveje er typisk 100 km i timen , hvilket er omkring 60 miles i timen.
Hver provins har myndighed til at etablere sine egne færdselsregler, så holde sig til udstationerede hastighedsgrænser , mens man kører i hele landet.

Find autocamper i Canada hurtigt og let. Indtast den lufthavn eller by du ønsker at leje autocamper fra i Canada. Klik og bestil din autocamper online i dag.

Prisen på leje af en autocamper i Canada er inkl. forsikringer, men varierer efter udbud og efterspørgsel, så det er en god ide at bestille i god tid.

Autocamper Ferie Canada.14

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.