Leje Autocamper Vancouver, Canada

Find billig autocamper leje i Vancouver, Canada

Autocamper udlejning Canada – Leje autocamper Vancouver, Canada

Leje Autocamper Vancouver Airport. Søg billig autocamper leje i Vancouver med vår søgemaskinen til autocamper udlejning. Søgemaskinen søger priser hos national og international autocamper udlejnings selskaber i Vancouver og finder den billigste pris.

Leje Autocamper Vancouver

Leje Autocamper Vancouver

Leje Autocamper Vancouver. Der er også oftest fri kilometer ved leje af autocamper i Canada. Du vælger selv prisen og størrelsen på autocamper når du bestiller. Book leje autocamper billig online! Med over 100.000 tilfredse kunder, har vi erfaring for at sikre dig kvalitet autocamper leje og en ferie fri for besvær.

Find autocamper / motorhohome i Vancouver, Canada hurtigt og let. Klik og bestil din autocamper / motorhome online i dag.

Find autocamper / motorhome Vancouver!

Leje autocamper VancouverVancouver er en by i provinsen Britisk Columbia i Canada. En folkeoptælling i Canada i 2011 gjorde den til Canadas 8. største by. Greater Vancouver-området med omkring 2,4 millioner indbyggere er det tredjestørste byområde i Canada, efter Toronto og Montréal. Vancouver er en af de storbyer i Canada med størst sproglig og etnisk diversitet; 52 % af indbyggerne har et andet modersmål end engelsk.autocamper vancouver
Det er værd at begynde med et par dage på hotel i Vancouver, så du har tid til at udforske Canadas mest charmerende storby. Vancouver er ikke én by, men flere byer eller bydele med hver deres unikke charme. Det centrale Vancouver er ikke større, end du kan gå rundt til det meste eller tage en tur med busserne og monorailen.

Seværdigheder – Vancouver

Stanley Park, byens største park, er opkaldt efter den canadiske generalguvernør Lord Stanley. Den ligger i den vestlige ende af Vancouver på en halvø og er ét af byens landemærker. Den dækker et område på mere end 1.000 hektar og er således større end Central Park i New York. Den har mange tilbud til de besøgende: haver, et vandland for børn, et lille landbrug, en tennisbane, Vancouver Aquarium, en miniature jernbane, 3 badestrande og mange gang- og cyklestier. Hele vejen rundt om parken er en næsten 9 km lang sti for spadserende, løbende, cyklister og ikke mindst rulleskøjteløbere. Siden 1938 har der været kørt et særligt fodringsprogram, og tusinder af fugle af forskellige arter bor her.Autocamper udlejning Vancouver 2Fra Prospect Point er der en pragtfuld udsigt til bjergene og Lions Gate Bridge. Denne berømte bro blev bygget i 1937 af Guinness familien, som også er kendt for den irske øl af samme navn. Denne 450 meter lange bro var, da den blev bygget, den længste hængebro i verden. Mere end 60.000 biler passerer den 3-sporede bro hver dag.

Det antropologiske Museum (MOA) rummer verdens fineste eksemplarer af Northwest Coast First Nations art. Museumsbygningen, som selv har vundet en pris, ligger ud til havet med fin udsigt til bjergene på den anden side. Museet har verdens største samling af værker af Haida-kunstneren Bill Reid.

Canada Place er det arkitektoniske symbol for Vancouver. Med sit hvide tag, som ligner gigantiske hvide sejl, var bygningen vært for Expo 86. Skærmen er lige så høj som et fem etagers hus. Færdselsregler i Canada – Trafikregler Canada.

Granville Island er en lille halvø, som nævnt forbundet til downtown Vancouver med Granville Street Bridge. Fra 1920 havde området svær industri, og under anden verdenskrig blev der bygget et skibsværft her. I begyndelsen af 1970’erne begyndte et par foretagsomme forretningsfolk at renovere det nedslidte område. Med støtte fra regeringen omdannede de dette rygende område med savmøller, støberier, slagterhuse og andre industrier til et stad for handel, kultur og underholdning. Renoveringen af bygningerne var afsluttet omkring 1980, og området er en et vigtigt turistområde. Granville Island rummer et hotel, flere teatre, adskillige kunstgallerier, et kæmpestort marked og en masse mindre butikker. Autocamper Ferie Canada

Autocamper-udlejning-Vancouver

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.