Bøger om Autocampere

Bøger om autocampere, camping og rejser

Bøger om Autocampere

camperstop europe

 

Camperstop Europe
Camperstop Europe er en stor guide i bogform, med mere end 7000 overnatningasteder for autocampere i Europa. Hver camperplads i guiden vises med billede, faciliteter og information om interessante steder i nærheden. Bestil bogen her.

 

 

boratlas-2014Bordatlas
Bordatlas er et tysk katalog i bogform med mere end 5000 camperpladser i hele Europa, dog med flest i Tyskland. Du kan købe Bordatlas for godt og vel 20 €, eller du kan købe adgang til deres online version for 10 € pr. år. Bordatlas findes også i en version til smartphones. Bestil bogen her.

 

Nordic-camper-guide-2014

Nordic Camper Guide 2014
Stellpladser i Scandinavien. Danmark – Norge – Sverige – Finland – Island. Bestil bogen her.

 

 

 

stellpladser europeADAC Stellplatzführer 2014: Deutschland Europa- Autocamper overnatningasteder / stellpladser . Revideret udgave nov. 2013.1.150 siders fortegnelse med over 4200 camping- og parkeringspladser for autocampere/mobilhomes i 35 europæiske lande, med 3.700 gps-angivelser. Mange piktogrammer samt lille beskrivende tekst på tysk.ADAC-CampCard som giver rabat på 500 p-pladser og 1700 campingpladser. I år er også Bulgarien, Rumænien, Slovakiet og Tyrkiet medtaget. Sprog:Tysk Bestil bogen her.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.