Købe eller leje en autocamper

Køb eller leje en Autocamper?

Gode Råd

Hvis du ikke er sikker på, om en autocamper er noget for dig, er det en god idé at leje en autocamper i første omgang. Når du kommer tilbage fra din rejse, ved du om denne ferieform er noget for dig! Hvis du er kommet til erkendelsen af at det er lige jer, kan det være et godt råd at starte med at købe en brugt.

køb eler leje Start med at leje
Inden anskaffelse af en ny autocamper, bør man leje og afprøve flere typer autocampere. Det er en stor investering, at købe ny autocamper og det er dyrt at vælge forkert. For dem, der allerede har erfaring med campingvogne, er spørgsmålet om køb af autocamper ofte kun et spørgsmål om tid: Næsten alle der er blevet grebet af autocamper feberen ender med at have sit eget køretøj.
Pris og kvalitet høre sammen, men for dit køb afhænger det også af hvordan, hvormeget og hvornår på året du vil benytte en autocamper. Spørgsmål er, i hvilket omfang man forventer at bruge autocamperen. Der er årlige omkostninger forbundet med at have en autocamper. Eftersyn, gastest, forsikring, opstaldning, gebyr for overnatning, brændstof ect. Der kan købes mange ekstra ting til en autocamper som f. eks. cykelholder, solmarkise, generator, solceller, navigationsanlæg, aircondition, tagboks, TV antenne og satellit antenne. Hvis man beslutter sig for at købe, er det en god ide at afprøve flere typer, for at undgå fejlkøb. Selv om det med omlægningen af bilafgifterne er blevet billigere både at købe og leje en autocamper i Danmark, er der fortsat mange penge at spare ved at købe/leje i Tyskland. På en god brugt autocamper til 150.000-200.000 kr. kan du spare 25.000-45.000 kr. ved at købe den i Tyskland.
Der er flere vigtig ting man skal huske ved køb af autocamper. Vi anbefaler at man bruger god tid, gennemgår dem ordentligt, kigger i skuffer og skabe efter bla. fugt, da en fugttest ikke er en garanti for den er fugt fri, der måles kun på bestemte punkter. Hvis den er brugt, tjek at tandremmen er skiftet og man bør forhøre sig om den har været brugt til udlejning. udlejnings autocampere kan være behandlet hårdhændet i forhold til en privat ejet.

Leje Autocamper

Hvis man foretrækker at leje, har de fleste forhandlere autocamper udlejning. En autocamper i mellemklassen med turbo til fem personer koster i højsæsonen ca. 5.000 – 7.000 kr. pr. uge. I prisen er inkluderet 2.000 kilometers kørsel, mens der ved to ugers leje er fri kilometer.
Når man har planlagt turen, kan man leje et passende køretøj til turen. Man har også mulighed for at leje i Europa, Australien, New Zealand och USA det er væsentligt billigere

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.