Quickstop Camping Autocampere.

Quickstop Camping for Autocampere.

Autocamper camping Denmark

Der betyder at man kan ankomme i autocampere tidligst kl. 20.00 og skal være ude igen senest kl. 10.00. Ordningen kan både være indenfor og udenfor bommen, men dog på campingpladsens areal.

QuickStop ordningen gør det attraktivt at opholde sig i naturen i dagtimerne, for derefter at indlogere sig på en DK-CAMPingplads for natten. Det er ikke tilladt at campere udenfor campingpladserne i Danmark.

Når man benytter QuickStop ordningen får man en tryg og sikker nattesøvn.dag. Priserne varierer og gælder for 2 personer, excl. el.

Se prisen for QuickStop på den enkelte campingplads’ hjemmeside.

QuickStop brochuren indeholder en alfabetisk oversigt over de campingpladser, der er tilmeldt QuickStop ordningen, og samtidig er pladsernes placering markeret på kortet, så det er altid let at finde frem til en campingplads, der har QuickStop ordning.quickstop DenmarkQUICKSTOP CAMPING kan afhentes GRATIS på alle DK-CAMP campingpladser, turistkontorer, caravanforhandlere og tankstationer m.v.

Der er kommet enkelte flere campingpladser med siden kataloget blevt trykt. Se kortet over QuickStop campingpladser herunder for at få den komplette oversigt.


Se QUICKSTOP-katalog

Læs mere om QuickStop ordningen her

Se kortet over QuickStop campingpladser her

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.