Autocamper Ferie Den Italienske Riviera

Den Italienske Riviera

Lej af Autocamper Den Italienske Riviera

Autocamper Ferie Italien

Den Italienske Riviera

Den Italienske Riviera

Den Italienske Riviera er en fortryllende kyststrækning beliggende i det nordlige Italien. Området har en helt unik blanding af historie, skønne strande, panoramaudsigt, farvestrålende huse og et udsøgt lokalkøkken.

Ligurien – eller Den Italienske Riviera – strækker sig fra Den Franske Riviera og helt ned til Toscana i Mellemitalien. Det er klart, at en så lang strækning byder på et utroligt varieret landskab med sandstrande, klippekyst, store byer som Genova, en masse badebyer fra Portofino’s luksus til tætpakkede strande i nord. Og ikke mindst charmerende små byer, bygget ind i klipperne, som det ses i Cinque Terre. En ting har hele området til fælles med Den Franske Riviera: Et fantastisk klima, som tillader palmer og subtropiske planter at stå ude hele året.

Ordet “riviera” er opprinnelig italiensk og refererer til Italias kyst mot Frankrike, også kalt Liguria-kysten. I dag har ordet riviera blitt et vanlig uttrykk for alle mulige kyststriper der det finnes turister og badestrender. Men for den som er retro er det bare den italienske (samt delen av rivieraen som ligger på den franske siden) som gjelder når man prater om Riviera!

Sammenlign online priser på autocamper leje i Den Italienske Riviera

Campingpladser nær den italienske Riviera
Det er meget populært at et autocamper og køre rundt i Italien. En autocamper i Italien giver dig frihed til at udforske og opleve landets fascinerende kultur og natur på egen hånd og du selv kan bestemme tempoet. På den italienske riviera leves det mondæne liv i herskabsvillaer – på strandpromenader – i lystbådehavne med fantastiske lystyachts – i hurtige biler susende af sted gennem det charmerende landskab. Campingpladser italienske Riviera.

Seværdigheder fra din campingplads
Autocamper campingpladser i Liguria er et ideelt udgangspunkt for dagsture. Under din ferie ved den Italienske Riviera er følgende byer et besøg værd:

San Remo Vi kan stærkt anbefale San Remo, hvis du under din ferie ved den Blomsterriviera er på udkig efter en by at shoppe i eller blot ønsker at nyde lidt godt at spise og drikke.

Genova – Genova er den største havneby i Italien og den vigtigste by i regionen Ligurien. Genova har et smukt historisk centrum, hvor man kan nyde stemningen og en skøn spadseretur.

Portofino Tag på en tur fra din campingplads til den populære destination Portofino. Havnen i Portofino betragtes, som en af de smukkeste ved Middelhavet. Hvorfor ikke nyde en drink i vandkanten? Udover disse kulturelle seværdigheder er der masser af andre spændende ting at opleve for dig og dine børn i nærheden af din campingplads.
Italienske Riviera byder også på et paradis for svømmere Le Caravelle Aquatic Park. Besøg denne fantastiske vandpark og vi garanterer en fornøjelig oplevelse! En campingplads ved Italienske Riviera har noget for enhver smag. Regionen kan let nås med autocamper, hvilket gør den perfekt for en kør-selv autocamper ferie.Den Italienske Riviera 2

Veje og trafik

Færdselsregler: I Italien gælder generelt set de samme færdselsregler, som i det meste af Europa. Udenfor bymæssig bebyggelse er der vigepligt for dem, der kører på nummererede veje, samt altid for sporvogne. Ved bjergkørsel har den opadkørende bil forkørselsret. Uden for bymæssig bebyggelse er det obligatorisk at bruge blinklys ved overhaling. Uden for bymæssig bebyggelse er det obligatorisk at køre med lys på om dagen, og det er ligeledes obligatorisk at have lys på i alle tunneller.

Hastighedsbegrænsninger Autocamper
Hastighedsbegrænsninger for autocamper er 50 km/t i bymæssig bebyggelse, 90 km/t på landeveje og 110 km/t på veje med adskilt vejbaner og 130 km/t på motorveje, medmindre andet er angivet. Hastighedsbegrænsningerne er også skiltet ved grænsen. Bøderne for at bryde hastighedsbegrænsningerne er høje.

Brug af radardetektor er forbudt. Hvis føreren af bilen ønsker at telefonere, skal dette ske fra en håndfri telefon.

Biler med campingvogn eller anhænger må kun køre 80 km/t på motorveje og 70 km/t på landeveje. Minimumshastighed på motortrafikveje er 40 km/t.

Promillegrænsen
Promillegrænsen ligger på 0,5, og overskrider man den, bliver man straffet. Børn under 12 år skal sidde på et børnesæde eller på en forhøjningspude, medmindre barnet er højere end 1.50m.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.