Leje Autocamper San Sebastián, Spanien

Autocamper udlejning San Sebastián, Spanien

Leje Autocamper San Sebastián, Spanien. Nu kan du nemt og sikkert leje autocamper i San Sebastián, Spanien. Vi finder den billigste og bedste autocamper til din autocamper ferie!Leje af autocampere San Sebastián, Spanien

Ferie i en lejet autocamper er den behageligste og mest fleksible ferieform du kan vælge. Køreglæden i en autocamper er langt større end ved ferie med campingvogn, og alle faciliteter er hele tiden lige ved hånden! Alle autocamper er komfortabelt udstyret. De bliver overdraget rejseklar, du behøver kun at pakke dine personlige rejsegods over i autocamperen.

Leje af autocampere San Sebastián, Spanien:

Autocampere i San Sebastián, Spanien.

Hoteller i San Sebastián, Spanien.

Biludlejning San Sebastián, Spanien

Leje-Autocamper-San-Sebastián-Spanien-Autocamper-udlejning-San-Sebastián-SpanienSan Sebastián, Spanien

San Sebastián er en by i regionen Baskerlandet i det nordlige Spanien, med et indbyggertal på cirka 184.000. Byen ligger ved kysten til Biscayabugten.San Sebastián er en af den baskiske førende turistmål. Der hvor fisk boder allerede var eksisterer i dag eksklusive fisk og skaldyr restauranter.

Lufthavne San Sebastián, Spanien

San Sebastian Lufthavn næheten af Hondarribia, 22 kilometer nordøst for byen San Sebastian, i bydelen Bidasoa, ved floden Bidasoa.

Mere information:

Alle autocamper er udstyret med: ferskvandstank, spildevandstank, varme, varmt vand, kemitoilet, bruser, køkken med gasblus, vaskekumme, køleskab (12v, 220v, og gas), køleskab, 12v indvendig belysning, cd, radio, gasflaske, strømkabel, adapter, vandslange, forbindingskasse, sikkerhedsvester, advarselstrekant, markise og klimaanlæg.

San Sebastián i Spanien:

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.