Leje Autocamper Lissabon Portugal

Autocamper udlejning i Lissabon Portugal

Autocamper Ferie – Lej af Autocamper Lissabon Portugal

Autocamper udlejning Lissabon, Lissabon lufthavn, Lissabon Portela Airport

Lissabon Portela Lufthavn ligger blot 8 km fra Portugals hovedstad. Lej en autocamper hos os, så kommer du hurtigt fra lufthavnen ind til byen eller videre rundt i Lissabon og Portugal. Søg autocamper i Porto Portugal med var søgemaskinen til billig udlejning. Søgemaskinen søger priser hos mange autocamper udlejningsselskaber og finder den billigste pris i Lissabon. Leje Autocamper Lissabon PortugalDu vælger selv prisen og størrelsen på autocamper når du bestiller. Med over 100.000 tilfredse kunder, har vi erfaring for at sikre dig kvalitet autocamper leje og en ferie fri for besvær.

Sammenlign online priser på autocamper leje i Lissabon og Portugal

Lissabon er hovedstaden og også den største by i Portugal. Den er faktisk ældre end Rom og alle andre hovedstæder i vesteuropa. Lissabon, der ligger ved Tejo-flodens udmunding i Atlanterhavet, er en af de smukkeste storbyer i Vesteuropa. lisbon portugalLissabon er ligesom Rom bygget på 7 høje, og der er derfor en mængde udsigtspunkter, de såkaldte miradouros, hvorfra man kan få nogle fantastiske kig ud over byens tage. Blandt de mest kendte er Lissabons vartegn, det storslåede slot og fæstningsruin Castello de Sâo Jorge og Santa Justa Elevator, der på elegant vis forbinder bydelene Baixa og Bairro Alto. Det er opført i stil med Eiffeltårnet og på toppen er der en lille café. I forbindelse med verdensudstillingen i 1998 undergik et kedeligt industriområde langs Tejo-floden en forvandling til et ultramoderne byområde, Parque das Nacoes, nationernes park, med en futuristisk arkitektur, der står i stor kontrast til Lissabons gamle kvarterer. Her er der i dag boliger til 5.000 mennesker, en stor marina og ikke mindst et kæmpemæssigt oceanarium, der er et af verdens største akvarier med en undersøisk verden af hajer, rokker og fisk i alle størrelser og farver. I dag er Lissabon en smuk hovedstad med vidunderlige pladser og boulevarder og klassisk proportionerede bygninger. På højre side af floden ligger ‘downdown’ Baixa. Her ligger også middelalderkvartererne Alfama and Mouraria, og her finder man den prægtige São Jorge Castle.São Jorge Castle,lissabonSão Jorge Castle, som ligger på et af de højeste punkter i byen. Det var på denne klippetop, at Fønikierne først slog sig ned. Ruinerne af en senere romersk by er ved at blive gravet ud. Men det var Visi goterne, som rejste borgen med de enorme, massive mure og de 10 tårne, der senere blev udbygget og forstærket af Maurerne. Det ødelagte palads fra 1300 tallet har i mere end 300 år tjent som palads for de portugisiske konger. I det 16. århundrede byggede Manuel I et nyt slot i den nedre bydel. Det blev ødelagt af det store jordskælv i 1755. Efter dette blev São Jorge Castle brugt som fængsel.

Klima Lissabon
Sommermånederne er ensbetydende med sol og varme i Lissabon. De gennemsnitlige dagtemperaturer ligger lige under 30 C, men det er ikke usædvanligt, at støde på dagtemperaturer over 30 C. Om sommeren flytter aktiviteterne udendørs i Lissabon – du spiser ude, du drikker ude, du hører musik ude, og du nyder i det hele taget, at du ikke behøver lukke dig inde. Sommertid er også festivaltid i Lissabon.
Efteråret en fantastisk tid i Lissabon. De gennemsnitlige dagtemperaturer falder med ca. 5 C per måned, således at du i september ofte har sommervejr med 25-30 C, i oktober ofte har 20-25 C og i november har 15-20 C. Nattemperaturerne når sjældent under 10 C om efteråret i Lissabon.
Praca-do-Comercio-lisbon

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.