Leje Autocamper Faro Portugal

Leje af Autocamper i Faro Portugal

Autocamper udlejning Faro – Autocamper Ferie Algarvekysten Portugal

Leje af Autocamper i Faro, Faro lufthavn, Faro Airport

Faro Lufthavn ligger blot 6 km fra Faro centrum Portugal. Lej en autocamper hos os, så kommer du hurtigt fra lufthavnen ind til byen eller videre rundt i Faro og Algarvekysten Portugal. Søg autocamper i Faro og Portugal med var søgemaskinen til billig udlejning. Søgemaskinen søger priser hos mange autocamper udlejningsselskaber og finder den billigste pris i Faro. Leje-Autocamper-Faro-Algarvekysten PortugalDu vælger selv prisen og størrelsen på autocamper når du bestiller. Med over 100.000 tilfredse kunder, har vi erfaring for at sikre dig kvalitet autocamper leje og en ferie fri for besvær.

Sammenlign online priser på autocamper leje i Faro og Portugal

De fleste besøgende til Algarve ankommer over Faros lufthavn. Hvad enten de bliver i Faro eller skal videre til de andre byer på kysten eller ud til feriestederne. Lufthavnen ligger kun 6 kilometer fra Faros centrum, hvilket sikrer minimalt tidsspilde, og den er nem at finde rundt i, da den kun har en terminal.Faro er hovedstaden i Algarve regionen

Faro er hovedstaden i Algarve regionen og ligger tæt ved Ria Formosa Natural Park. Faro ligger nogenlunde i midten på Algarve. Det gør den til en naturlig indgang til hele området. Faro har også den største lufthavn i på Algarvekysten. Faros gamle bydel er faktisk ikke så gammel, men den er smuk og fodgængervenlig. Ved siden af citadellets ringmur ligger den lille havn, hvorfra den nye og mere livlige del af byen strækker sig mod øst og nord. Haven ved siden af havnen, Jardim Manuel Bivar, er et godt udgangspunkt. Ved dens øverste ende begynder byens egentlige shoppingområde – et lille netværk af gågader med alle slags butikker, caféer og værtshuse. Derfra kan man bevæge sig nordpå mod nogle af Faros mest kendte kirker – Igreja do Carmo f.eks. – eller nordvestpå via rundkørslen Largo 25 de Abril til ferskvaremarkedet.

Leje Autocamper Faro. De fleste lander med fly ved Algarves hovedstad, Faro. Og så er der frit valg: Har du lyst til øde strande i selskab med storke og rosarøde flamingoer, så drej næsen østpå mod Sotavento-kysten og de hvide fiskerbyer Olhão og Tavira. Her ligger badestrandene på lange øer ud til havet. leje-autocamper-faro-airport Og mellem øerne og fastlandet: den lange lagune Ria Formosa, der er et fristed for vadefugle og frøer. Milde strande og vilde klipper. Lune solstråler året rundt. Algarve har det hele. Golf og børnevenlige funparker. Grønne bjerge, der lokker vandreskoene frem.

Vejret Faro
Vejret på Algarve-kysten er mildt og lunt hele året. Fra maj til oktober er der varmt og indbydende til strandaktiviteter.Leje-Autocamper-Faro-Portugal

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.