Leje Autocamper Dublin Irland

Autocamper udlejning Dublin, Irland

Leje Autocamper Dublin, Irland. Nu kan du nemt og sikkert leje autocamper i Dublin, Irland. Vi finder den billigste og bedste autocamper til din autocamper ferie!leje autocamper Dublin Irland

Ferie i en lejet autocamper er den behageligste og mest fleksible ferieform du kan vælge. Køreglæden i en autocamper er langt større end ved ferie med campingvogn, og alle faciliteter er hele tiden lige ved hånden! Alle autocamper er komfortabelt udstyret. De bliver overdraget rejseklar, du behøver kun at pakke dine personlige rejsegods over i autocamperen.

Autocamper udlejning Dublin Irland. Laveste og bedste priser på autocamper leje.

Lufthavne Dublin, Irland
Dublin Lufthavn IATA-lufthavnskode: DUB, ICAO-lufthavnskode: EIDW er den største lufthavn i Irland.
Lufthavnen ligger cirka 10 km nord for Dublins centrum, og man kommer dertil fra byen med bil eller bus.
Dublin Lufthavn er den primære hub for det nationale luftfartsselskab Aer Lingus samt det store lavprisselskab Ryanair, mens det tredje store selskab CityJet har hovedkvarter i byen Swords, der ligger tæt på lufthavnen. Der er faste ruter til Danmark fra Dublin Lufthavn.

Autocampere i Dublin, Irland.

Hoteller i Dublin, Irland.

Biludlejning Dublin, Irland Leje-Autocamper-Dublin-Irland-Autocamper-udlejning-Dublin-IrlandDublin, Irland

Dublin er Irlands største by og republikken Irlands hovedstad efter landets uafhængighed i 1922. Dublin ligger gennemsnitligt 20 m over havet på Irlands østkyst ved mundingen af floden Liffey .

Byen er grundlagt som et vikingebosted og har været den vigtigste by i Irland siden middelalderen. I dag er den det økonomiske, administrative og kulturelle centrum med lidt over 500.000 indbyggere inden for bygrænsen. Med forstæder har Dublin næsten 1,7 millioner indbyggere.

Mere information:

Leje af autocampere Dublin, Irland:

Alle autocamper er udstyret med: ferskvandstank, spildevandstank, varme, varmt vand, kemitoilet, bruser, køkken med gasblus, vaskekumme, køleskab (12v, 220v, og gas), køleskab, 12v indvendig belysning, cd, radio, gasflaske, strømkabel, adapter, vandslange, forbindingskasse, sikkerhedsvester, advarselstrekant, markise og klimaanlæg.

Dublin i Irland:

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.