Campingpladser Kroatien – Camping Kroatien

Campingpladser Kroatien – Autocamper camping

Autocamper camping ferie Kroatien

Camping og Kør-selv ferie i Kroatien

Autocamper camping i Kroatien er et populært feriemål blandt danske familier og dette er ikke uden grund. Autocamper ferie i Kroatien betyder som regel masser af solskin og et dejlig varmt klima, hvilket er en af årsagerne til Kroatiens store popularitet.
Den uendelige kystlinje og de mange øer er endnu en grund til, at tusindvis af turister vælger at tage på ferie til Kroatien. Kroatien er beliggende ud til Adriaterhavet og er omgivet af smuk natur.

Nationalparker
Bjerge og uspoleret natur på din ferie i Kroatien Stederne langs kysten er de mest populære, men der er meget mere at se i Kroatien. Landet byder på storslået natur, som f.eks. nationalparken Plitvicesøerne – med søer, dæmninger og vandfald – og på utallige bjerge og skråninger. national-parks-croatia 6 km nord for parken ved byen Korana, er der en stor campingplads, med 42 bungalows og 550 pladser på et 35 hektars stort område. Da 40 % af Kroatien er bjergområde, kan du få landet at se fra enhver højde. Zagreb, Kroatiens hovedstad, ligger også på en bjergskråning. Dubrovnik, Split og Trogir er også værd at besøge, når du rejser rundt i din bil. Der er så meget at se og foretage sig i Kroatien. Hvis du er til sol, natur og eventyr, så bestil en ferie i Kroatien!

Sammenlign online priser på autocamper leje i Kroatien.

Camping i Kroatien En campingplads i Kroatien, er en perfekt feriedestination for hele familien. Kroatien har mange forskellige sider.  Al denne skønhed, i dette smukke land, kombineret med det fantastiske middelhavsklima, gør jeres autocamper campingferie i Kroatien til en stor oplevelse.

Kroatiens indland ved campingpladserne De som tror at det smukkeste sted i Kroatien er kysten, tager fejl. Indlandet er også betagende, med dets grønne landskaber og vinmarker. Vidunderlige vandre- og cykelture gennem skovene med al den naturlige skønhed. I midten af det betagende indland er der også forskellige imponerende nationalparker. Disse steder er lette at komme til med autocamper i Kroatien.

Campingpladser Kroatien

Kroatien – populære camping områder

Åbningstider Kroatien I Kroatien er butikkerne åbne fra mandag til fredag fra kl. 08.00-20.00 og på lørdage og søndage fra kl. 08.00-14.00- Supermarkederne har åbent fra mandag til fredag fra kl. 08.00-20.99 og på lørdage og søndage fra kl. 08.00-14.00

Telefoni Vær opmærksom på at taksten er højere end hvis du ringer og sms’er indenfor Danmark. Som regel vil du modtage en sms fra dit teleselskab der oplyser taksterne i det pågældende land. Vi anbefaler ligeledes at du slår dataroaming fra når du er i udlandet for at undgå unødig brug og download. Hvis der på feriestedet er et trådløs internet, anbefaler vi at dette bruges.campingpladser kroatien 5 Campingpladser Zagreb, Campingpladser Pula, Campingpladser Rijeka, Campingpladser Zadar, Campingpladser Split, Campingpladser Dubrovnik, Campingpladser Istrien

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.