Camping Key Europe

Camping Key Europe

Camping Key Europe – Camping kort

Campingpas

For at overnatte på en af de godkendte campingpladser, skal man have et gyldigt campingpas.

Alle, der skal overnatte på en dansk godkendt campingplads, skal have et campingpas. Camping Key Europe gælder som gyldigt identifikation og campingpas. Kortet er personligt og indeholder de nødvendige data, som myndighederne kræver, for at Schengen-aftalen overholdes. Kortet har magnetstribe, og det giver derfor en hurtig ind- og udtjekning fra campingpladsen.

Camping_Key_Europe_card_2014

Camping Key Europe afløser de hidtidige Camping Card Scandinavia og Camping Card International i Danmark. Camping Key Europe kan købes på alle danske campingpladser eller gennem en forbrugerorganisation, der er medlem af Campingrådet. Camping Key Europe er et samarbejde mellem forbrugerorganisationer som fx ADAC, ANWB, DCU og FDM og campingpladsorganisationer i Europa. Derfor accepteres kortet også i alle europæiske lande. Kortet gælder for hele familien med hjemmeboende børn under 18 år.

Camping Key Europe giver forskellige fordele og rabatter. Disse gives primært gennem medlemsorganisationerne som DCU, DCK og FDM mv. Herudover vil der komme en række overordnede fordele på Camping Key Europe-kortet.

Et gyldigt Camping Key Europe er gyldigt i alle europæiske lande.

Alle gyldige campingpas er omfattet af en ansvarsforsikring overfor 3. person, såfremt pasindehaveren ikke selv har anden forsikringsmæssig dækning. Forsikringen dækker kun skader, som man ifølge dansk retspraksis kan drages til ansvar for.
Se mere om forsikringen her.   Køb dit campingpas online her‎

Priser for campingpas

Campingpas: kr. 110,-
Alle kan få udstedt et selvstændigt campingpas, men børn under 15 år kun med forældrenes samtykke. Et campingpas gælder både par og enlige, samt deres hjemmeboende børn under 18 år. Alle skal have samme faste bopæl. Når man er fyldt 18 år, skal man have sit eget campingpas.

Grupper: kr. 110,-
Pas udstedes til institutioner: Skoler, børnehaver, efterskoler, idrætsforeninger m.fl. Der skal være mindst 5 deltagere og højst 11 deltagere, der rejser sammen. Gruppens leder skal være fyldt 18 år. Passet skal for at være gyldigt, være ledsaget af en navneliste med samtlige deltagere.

Transitpas: kr. 35,-
Skal du kun have en enkelt overnatning på en campingplads, kan du købe et transitpas. Ét transitmærke er gyldigt for én overnatning. Ved køb af det fjerde transitmærke med samme årstal, ombyttes transitblanketten til et campingpas. Vi gør opmærksom på, at det er dyrere at købe et campingpas på denne måde. Transitpas er kun gyldigt i Danmark.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.