Camping i Kroatien – Campingplads Strasko

Campingplads Strasko Kroatien

Camping i Kroatien – Campingplads Strasko

Familieferie i Kroatien. Oplev de utrolige solnedgange, gå i biografen, prøv det velsmagende dalmatinske køkkens kulinariske specialiteter eller helt enkelt nyd den uberørte natur på øen Pag!

Camping i Kroatien - Campingplads Strasko

Camping i Kroatien – Campingplads Strasko

Campingpladsen Straško er den ideelle destination for familieferie i Kroatien, hvor De finder underholdning, rekreationsmuligheder og velfortjent fred på en varm sommerdag. Deres ophold på campingpladsen vil endvidere blive beriget af de mange aktiviteter, der tilbydes i sports- og rekreationscentret og af animationsteamet, der sørger for underholdning fra morgen til aften i underholdningscentret.Campingplads Strasko

I 2015 åbner vi op for et helt nyt vandland hvor du vil kunne nyde flere forskellige swimmingpools, whirlpool samt børnepool.

De kan opleve endnu mere ved at tage på sightseeing i den lille by Novalja. Centrum af byen Novalja ligger kun 1,5 km fra campingpladsen Straško.IMG_0772 (1)Ønsker De den bedste familieindkvartering, i et lille idyllisk hus fyldt med komfort direkte ned til stranden?  Ja, dette er muligt i vore mobilhomes, der er placeret på attraktive steder inden for campingpladsen! Fuldt udstyrede mobilhomes med klimaanlæg, direkte til vandet, giver en unik campingoplevelse.

Campingpladsen ligger direkte til vandet i en skøn bugt og dækker et areal på 57 ha dalmatinsk egeskov og olivenlunde, hvilket gør den til en af de største og førende pladser ved Adriaterhavet og i selve Kroatien.

Campingpladsen har modtaget mange priser for sin kvalitet, blandt hvilke bør fremhæves den BLÅ BLOMST, en pris tildelt den bedste campingplads i Kroatien i 2015! Siden 2008 har pladsen haft fire stjerner, hvilket er en velfortjent anerkendelse af den konstante investering i kvalitet.

IMG_8207 (1)

Campingparcellerne er indrettet i henhold til de højeste ADAC standarder. Alle familiemedlemmer vil sætte stor pris på den omhyggelige landskabspleje og misundelsesværdige infrastruktur (satellitadgang, vand, el, kloak, trådløst internet)! Rigtig mange parceller ligger direkte til vandet takket være pladsens naturlige beliggenhed.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.