Autocamper og færdselsregler i USA

Autocamper og færdselsregler i USA.

Autocamper og færdselsregler i USA. Velkommen til din USA RV ferie. Måske Pacific Coast Highway i Californien eller Cape Cod ruten i Massachusetts er hvad du leder efter? Eller Red Rock Country of Arizona?

Autocamper og færdselsregler i USA

Autocamper og færdselsregler i USA

Det er vigtigt at huske, at hver stat har ofte sit eget sæt af lover. Du kører på højre side af vejen og lyskryds sekvensen er rød, grøn, gul, derefter tilbage til rød igen. Fire-vejs stop tegn er også et minefelt. Den første person til at stoppe har retten til vejen. Bare vær tålmodig og ikke stress. Det er også værd at investere i en GPS. Check med Autocamper-leje.dk, hvis dette er en del af den leje pakke.

Du har plukket den rigtige autocamper teamet

Der er så mange muligheder for RV leje i USA, med hundredvis af sider og brands. Heldigvis Autocamper-Leje.dk kan tage væk besværet, hvilket giver dig et udvalg af virksomheder i Amerika, fra de mindre, mere lokalt baserede tilbud til de internationale navne du allerede kender. Valget er helt op til dig!

Hver af de 50 stater, District of Colombia og de andre US-territorier har deres egne færdselsregler.

Den amerikanske trafikkultur er på mange områder meget forskellig fra den europæiske. Fartgrænserne er fx noget lavere end vi er vant til. I de fleste stater er højest tilladte hastighed på motorveje 65 miles, svarende til 105 km/t. Enkelte stater tillader dog 70 eller 75 miles – 112 til 120 km/t.

Bøder må ikke opkræves på stedet.

I flere stater og byer er det forbudt at tale i håndholdt mobiltelefon under kørsel. Nogle steder er det også forbudt at skrive sms’er.

Promillegrænse 0,8 i alle stater. For chauffører under 21 er grænsen mellem 0,0 og 0,2 promille. I de fleste stater er det desuden forbudt at køre med en åben flaske eller dåse med øl, vin eller spiritus.

I ca. halvdelen af staterne skal motorcykler køre med mindst nærlyset tændt døgnet rundt. Vigepligt Føreren af ethvert køretøj, der nærmer sig et kryds, der ikke er kontrolleret af trafiklys eller politiet, skal holde tilbage for køretøjer, der kommer fra højre. Vigepligten i og ved rundkørsler varierer fra stat til stat.

Afstribning Hvide striber adskiller kørebanerne for kørsel i samme retning, gule striber adskiller baner, hvor der køres i modsat retning.

Det veludbyggede vejnet i USA er delt op i flere kategorier: Interstate Higways Federal Highways State Routes Country Routes. Interstate Highways er markerede med skilte, der er røde/blå/hvide. Expressways indenfor staterne er markeret med sorte og hvide skilte.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.